Και Κοντονής κατά Τσίπρα -Αν κάποιοι νομίζουν ότι τα προβλήματα λύνονται με πειθαρχικά κάνουν λάθος!

MarketNews

Και Κοντονής κατά Τσίπρα -Αν κάποιοι νομίζουν ότι τα προβλήματα λύνονται με πειθαρχικά κάνουν λάθος!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

"Αν νομίζουν κάποιοι ότι τα προβλήματα λύνονται με πειθαρχικά, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος", σημείωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

"Είμαστε σε ένα σκοτεινό τούνελ, οι παρενέργειες λαθών κι επιλογών, οι οποίες δεν ήταν κατάλληλες, αρχίζουν σήμερα να κακοφορμίζουν", δήλωσε αναφορικά με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρώην υπουργός του  

"Η δημόσια αντιπαράθεση και ο επιθετικός λόγος μεταξύ στελεχών είναι ό,τι χειρότερο, είναι πράγματα πάρα πολύ δυσάρεστα", συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.

"Τα φαινόμενα του αρχηγισμού πλήττουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ προς τα έξω", είπε μεταξύ άλλων για να τονίσει:

"Έχουμε φέουδα μέσα στο κόμμα... κάνω έκκληση, αυτήν την κατάσταση μόνο τα μέλη του κόμματος μπορούν να αναστρέψουν, αν γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς τους μηχανισμούς και ας κρατήσουν για τους εαυτούς τους την κριτική σκέψη έναντι πάντων, ακόμη και εμού του ιδίου που σας μιλάω".