Κυρανάκης: «Οι μαθητές με πρότυπο τον Τσίπρα κάνουν καταλήψεις για να γίνουν πρωθυπουργοί»

MarketNews

Κυρανάκης: «Οι μαθητές με πρότυπο τον Τσίπρα κάνουν καταλήψεις για να γίνουν πρωθυπουργοί», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε μια ακόμα δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Υποστήριξε ότι οι μαθητές κάνουν καταλήψεις στα σχολεία, γιατί έχουν ως πρότυπο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε τα εξής:

"Σας υπενθυμίζω ότι το πρότυπο του αριστερού στη χώρα μας είναι ο κ. Τσίπρας ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τις καταλήψεις στα σχολεία. Άρα δικαίως θα μπορεί να νομίζει ένας οποιοσδήποτε μαθητής αριστερών κινήσεων που κλείνει το σχολείο του και κάνει φθορές στη δημόσια περιουσία των φορολογουμένων ότι μια μέρα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, όπως ο κ. Τσίπρας".

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ερωτηθείς για τις φθορές που έχουν γίνει σε σχολεία, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εξατομικευτεί η ευθύνη και να αποδοθούν οι ευθύνες και πως θα πρέπει να πληρώσουν τις ζημιές οι μαθητές και οι κηδεμόνες τους.