Τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, μετά την δήλωση του για την ανεργία των νέων, ενώ κλήθηκε να αναφερθεί και στα μέχρι σήμερα δικά του ένσημα από την επαγγελματική του πορεία.

Με αφορμή αυτό, ο Κωνταντίνος Κυρανάκης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφορικά με την επαγγελματική του πορεία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και σε εταιρία δημιουργίας ιστοσελίδων.

Στο εν λόγω κείμενο, υπάρχει ένα επίμαχο απόσπασμα για δημοσιογράφο/ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που άφησε, κατά το παρελθόν, απλήρωτη, με απειλές, την εταιρία που του δημιούργησε το σάιτ:

Επιστρέφω στα χρόνια που συνεργαζόμουν με μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων με ειδίκευση στο Drupal. Ένας από τους τότε εργοδότες μου, ήρθε κάποια στιγμή με νεύρα στο γραφείο και μου διηγήθηκε την εξής ιστορία. Είχε μόλις παραδώσει ολοκληρωμένη την ιστοσελίδα που είχε παραγγείλει ο πελάτης του που ήταν γνωστός δημοσιογράφος.

Όμως ο δημοσιογράφος-πελάτης αρνήθηκε να πληρώσει στον εργοδότη μου το συμφωνηθέν ποσό. Όταν ο εργοδότης μου επέμεινε, ο δημοσιογράφος άρχισε να τον απειλεί λέγοντας “Ξέρεις ποιος είμαι. Ξέρεις πόσο εύκολα μπορώ να γράψω για σένα και την εταιρία σου στα μέσα που αρθρογραφώ. Γι αυτό σήκω φύγε και να λες και ευχαριστώ”.

Αυτή ήταν η αντιμετώπιση από τον ισχυρό δημοσιογράφο, στον επαγγελματία που του παρέδωσε την ιστοσελίδα του. Κράτησα το όνομά του. Σήμερα αυτός ο δημοσιογράφος είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ημερομηνίες, πρόσωπα και καταστάσεις, ας εκληφθεί ως ακριβής περιγραφή της πραγματικότητας.

 Αναλυτικά το κείμενο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη εδώ.

Facebook Comments