Από κορωνοϊό πέθανε ο πολύ γνωστός Ουκρανός Influencer, Ντμίτρι Στούζουκ ο οποίος δήλωνε… αρνητής του φονικού ιού. Ο άτυχος 33χρονος είχε 1.000.000 ακόλουθους στο Instagram, αλλά ήταν και ένας από τους αμφισβητίες του κορωνοϊού. Ωστόσο, δυστυχώς, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 33χρονος είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στην Ουκρανία, όμως, λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο, χρειάστηκε να εισαχθεί ξανά καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο ίδιος μάλιστα, σε φωτογραφίες που είχε αναρτήσει μέσα από το νοσοκομείο, έδειξε ότι είχε ανάγκη υποστήριξης με οξυγόνο, ενώ πήρε εξιτήριο μετά από οχτώ ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο στο Κίεβο.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο θανατηφόρος ιός, ο Ντμίτρι Στούζουκ έλεγε στους οπαδούς του ότι δεν υπήρχε κορωνοϊός, μέχρι, βέβαια, να βγει θετικός. Η πρώην σύζυγός του, Σοφία, ανακοίνωσε το θάνατό του.

Ο 33χρονος Ουκρανός, γυμναστής στο επάγγελμα, μολύνθηκε στη διάρκεια ταξιδιού του στην Τουρκία. Είχε ξυπνήσει με πρησμένο λαιμό και δυσκολίες στην αναπνοή. Τότε επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ουκρανία όπου μπήκε αμέσως στο νοσοκομείο. Πήρε γρήγορα εξιτήριο αλλά έκανε ξανά εισαγωγή επειδή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Για ένα εκατομμύριο followers που είχε στο Instagram, ο Στούζουκ ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, καθώς προωθούσε τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή.

Ωστόσο, η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών του, η Σοφία Στουζούκ, 25 ετών, αποκάλυψε ότι παρά την άριστη φυσική κατάσταση του Ντμίτρι, ο κορωνοϊός προκάλεσε επιπλοκές στη λειτουργία της καρδιάς του.

 

Facebook Comments