Σύγχυση προκαλεί η είδηση της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας και γαμπρού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Αν και ο τούρκος υπουργός έκανε γνωστή την παραίτησή του μέσω των social media, λίγο αργότερα ανακοίνωσε στο twitter ότι χάκαραν τον λογαριασμό του και πως θα προβεί σε δηλώσεις σε λίγο.

Αυτή τη στιγμή το προφίλ του στο Twitter φαίνεται πως έχει απενεργοποιηθεί. 

Σημειώνεται πως η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» κατέβασε την είδηση της παραίτησης Αλμπαϊράκ, ενώ κανένα άλλο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, προσκείμενο στην κυβέρνηση δεν αναπαρήγαγε την είδηση.

Νωρίτερα:

O υπουργός Οικονομικών και γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, παραιτήθηκε από τη θέση του, αναφέρουν πριν από λίγο τα τουρκικά μέσα.

Στην έκτακτη είδηση που μετέδωσαν τα τουρκικά Μέσα γίνεται αναφορά στη μεγάλη υποτίμηση που έχει υποστεί η τουρκική λίρα το τελευταίο διάστημα και ειδικά την Παρασκευή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ έναντι του δολαρίου και του ευρώ.

Η παραίτησή του:

 
 
“Αποφάσισα πως δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω στην θέση μου την οποία και κατέχω για περισσότερα από πέντε χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας. Την επόμενη περίοδο θα περάσω τον χρόνο μου με τη μητέρα, τον πατέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά μου τα οποία έχω παραμελήσει τα τελευταία χρόνια”, έγραψε.

Facebook Comments