Μία μέρα μετά τον θάνατο του 42χρονου πνευμονολόγου στο νοσοκομείο Αττικόν έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ένας ακόμη εργαζόμενος σε νοσοκομείο αναφοράς. Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 49 ετών, η οποία εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών ως χειρίστρια στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το Ethos.gr, «η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα, μετά από λίγο καιρό χειροτέρεψε και όταν επιβαρύνθηκε πολύ η υγεία της, διασωληνώθηκε. Τελικά κατέληξε το πρωί της Δευτέρας. Έδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως την έδινε και κάθε μέρα στο νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί στα καθηκοντά της. Μαζί της έδωσαν τη μάχη οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά, δυστυχώς, η συνάδελφος δεν τα κατάφερε». λέει στο ethnos.gr το μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ, Ελένη Μπακιρλή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν, αλλά από το οικογενειακό της περιβάλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος κόλλησε κορονοϊό ο γιος της και στη συνέχεια νόσησε η ίδια ιαι ο σύζυγός της. Ο σύζυγος και ο γιος δε νοσηλεύονται σε κάποια νοσοκομειακή μονάδα.

Πηγή: Ethnos.gr

Facebook Comments