Πολάκης υπέρ Βουνάτσου:«Τυμβωρύχοι της λίστας Πέτσα που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσίνη»

MarketNews

Πολάκης υπέρ Βουνάτσου:«Τυμβωρύχοι της λίστας Πέτσα που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσίνη» , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τη δημόσια στήριξή του στο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Μυρσίνη Βουνάτσου εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα social media.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του αντιδημάρχου Αθηναίων κ. Μακρόπουλου, ο οποίος είχε γράψει πόσο νοσταλγεί το Μπάντεν Μπάντεν και την Aston Martin του.

Όλος ο ντόρος ξεκίνησε από την (απαράδεκτη) ανάρτηση της κ. Βουνάτσου, η οποία έγραψε: «Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;».

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να πάρει θέση και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !! Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν»
Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα, που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσινη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημιας που έφερε ο Μωυσης και η παρέα του!!! Ξεγυμνωθηκατε πια !»