Πετράκος κατά ’ellinika hoaxes’ για εξώδικο: ’Ιστορία για γέλια και για κλάματα’’

MarketNews

Πετράκος κατά

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε στο Facebook μετά από εξώδικο που του έστειλε η εταιρία ellinika hoaxes επειδή τους αποκάλεσε «πληρωμένους δολοφόνους ανθρώπων».

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε:

«Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

»Πριν λίγες μέρες σε τηλεφώνημα δημοσιογράφου ο οποίος με ρωτούσε για μία φημολογούμενη εισαγγελική έρευνα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην εταιρεία ελληνικά Hoaxes με τον χαρακτηρισμό πληρωμένοι “δολοφόνοι” ανθρώπων.

»Αυτή η τηλεφωνική συνομιλία δημοσιεύτηκε στο Tlife.

»Λαμβάνω Λοιπόν εξώδικο από την εταιρεία αυτή να ανακαλέσω λέει τη δήλωση μου γιατί εξέλαβαν κυριολεκτικά τον χαρακτηρισμό ότι τους λέω δολοφόνους (χωρίς εισαγωγικά) και ότι αυτό πλήττει την υπόληψή και την αξιοπιστία τους.

»Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία αυτή χωρίς να αποτελεί κανέναν εκλεγμένο επιστημονικό φορέα από τον Απρίλιο έως σήμερα βγάζει σωρηδόν ψευδείς τις δημοσιεύσεις γιατρών, ερευνητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν δεν συμφωνούν με την επίσημη κρατική θέση…».

Δείτε την ανάρτηση και το εξώδικο:

«Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

Πριν λίγες μέρες σε τηλεφώνημα δημοσιογράφου ο οποίος με ρωτούσε για μία φημολογούμενη εισαγγελική έρευνα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην εταιρεία ελληνικά Hoaxes με τον χαρακτηρισμό πληρωμένοι “δολοφόνοι” ανθρώπων. 

Αυτή η τηλεφωνική συνομιλία δημοσιεύτηκε στο Tlife. Λαμβάνω Λοιπόν εξώδικο από την εταιρεία αυτή να ανακαλέσω λέει τη δήλωση μου γιατί εξέλαβαν κυριολεκτικά τον χαρακτηρισμό ότι τους λέω δολοφόνους (χωρίς εισαγωγικα) και ότι αυτό πλήττει την υπόληψή και την αξιοπιστία τους.

Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία αυτή χωρίς να αποτελεί κανέναν εκλεγμένο επιστημονικό φορέα από τον Απρίλιο έως σήμερα βγάζει σωρηδόν ψευδείς τις δημοσιεύσεις γιατρών, ερευνητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν δεν συμφωνούν με την επίσημη κρατική θέση.

 Η απαξίωση αυτή ενός επιστήμονα βγάζοντας ψευδείς τις δηλώσεις του και διασύροντας τον δημόσια, πώς αλλιώς λέγεται παρά “δολοφονία” προσωπικότητας και υπόληψης; 

Στη δική μου περίπτωση από τον Απρίλιο έως σήμερα που δημοσιεύω καθημερινά στατιστικές, γραφήματα και επιστημονικά άρθρα, ουδέποτε η εταιρία ελληνικά hoaxes έβαλε επισήμανση ψευδούς είδησης επάνω σε δημοσίευση μου.

Όταν λοιπόν την 28η συγκέντρωσα  όλα τα στοιχεία που είχα δημοσιεύσει τους προηγούμενους μήνες και τα οπτικοποίησα σ ένα βίντεο, βάζοντας μάλιστα τις πηγές, τα γραφήματα και τις αποδείξεις για όσα λέω, τότε τα ελληνικά hoaxes έβαλαν επισήμανση ψευδούς είδησης επάνω στο βίντεο μου. Εφόσον ουδέποτε στο παρελθόν είχαν βάλει τέτοια επισήμανση στις δημοσιεύσεις μου και εφόσον δεν είπα τίποτα νέο στο βίντεο αυτό συμπεραίνω πως αυτό που ενόχλησε ήταν οι ένα εκατομμύριο προβολές που έκανε το βίντεο αυτό. Έτσι επειδή διαβάστηκε από πολύ κόσμο έπρεπε να “δολοφονηθεί” και η δική μου προσωπικότητα. 

 Έρχεται λοιπόν σήμερα η ίδια εταιρεία η οποία έθιξε την υπόληψή μου να μου στέλνει εξώδικο ότι εγώ έθιξα τη δική της υπόληψη.. 

Το θράσος έχει και τα όριά του!

Ακολουθεί η εξωδικη απάντηση μέσω του δικηγόρου κυρίου Αντωνιάδη».