Βελόπουλος: Επιφυλακτικός με το εμβόλιο, προβληματισμένος για τις αμβλώσεις επειδή είναι Χριστιανός!

MarketNews

Βελόπουλος: Επιφυλακτικός με το εμβόλιο, προβληματισμένος για τις αμβλώσεις επειδή είναι Χριστιανός!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων όσων βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας αλλά και αυτών που παρακολουθούν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε «επιφυλακτικός» με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αλλά, παράλληλα, εξέφρασε και προβληματισμούς για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος επικαλέστηκε κάποιον που είναι αρνητικός στο εμβόλιο -αλλά όχι τον ίδιο- καθώς όπως είπε είναι επιφυλακτικός και είπε:

«Δεν έχει δικαίωμα ο άνθρωπος να πει έχω επιφυλάξεις; Φοβάμαι; Οι γυναίκες λένε για την άμβλωση ότι είναι σώμα τους και μπορούν αν αποφασίσουν αυτές ότι θέλουν, έχω διαφορετική άποψη βέβαια γιατί είμαι Χριστιανός. Το εμβόλιο γίνεται εκβιαστικά υποχρεωτικό αν δεν μπορεί να βγω από το σπίτι μου να πάω σε ένα εστιατόριο».