Το νέο MINI Countryman είναι εξοπλισμένο τόσο για  τις προκλήσεις της καθημερινότητας όσο και για αποδράσεις πέραν των ορίων της πόλης, ενώ κινείται με άνεση σε συνθήκες εκτός δρόμου. Σε αυτή την ευελιξία προστίθεται τώρα μία ιδιαίτερη στιλιστική πινελιά. Με την εξωτερική απόχρωση Deep Laguna metallic και αποκλειστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, το νέο MINI Countryman Boardwalk ξεχωρίζει τόσο στους δρόμους των μητροπολιτικών περιοχών όσο και σε παράκτιες διαδρομές. Το μοντέλο κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις.

Η Deep Laguna metallic είναι μία απόχρωση που αναδεικνύει τις δυναμικές επιφάνειες του MINI Countryman. Η υψηλή αισθητική ποιότητα του μπλε μεταλλικού τόνου – που μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικότητα του MINI Convertible Sidewalk (επίσης limited edition), ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στη κοινότητα MINI. Τώρα, εκπληρώνεται η επιθυμία πολλών φίλων που ήθελαν αυτό το χρώμα στην παλέτα του MINI Countryman. Συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αντίθεση.

Με αυτό το χρωματικό συνδυασμό, το νέο MINI Countryman Boardwalk κάνει παντού αισθητή την παρουσία του. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις προκυμαίες παραδοσιακών, παραθαλάσσιων θέρετρων της Βρετανίας, πατρίδας της μάρκας MINI. Οι πεζόδρομοι, που συχνά εκτείνονται σε μήκος άνω του 1.5 χιλιομέτρου, συνδέουν ιαματικές πηγές και παρέχουν πρόσβαση σε τυπικές Αγγλικές προβλήτες που παλιότερα φιλοξενούσαν διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Το χαρακτηριστικό σχέδιο των ξύλινων δοκών που τοποθετούνται διαμήκως και διαγωνίως στις προκυμαίες γίνονται πηγή έμπνευσης για το έμβλημα της νέας έκδοσης. Ένα ριγέ σχέδιο σε Deep Laguna metallic και μαύρο μεταλλικό με τη λέξη “BOARDWALK” κοσμεί το πλαίσιο των Side Scuttles (γνωστά και ως φινιστρίνια). Μοτίβα και σήματα υπάρχουν επίσης και στα μαρσπιέ εισόδου. Επιπλέον, λογότυπα με το όνομα του μοντέλου δίνουν το παρών και στο πίσω πλαϊνό τμήμα της οροφής και στην μπάρα ταμπλό στην περιοχή του συνεπιβάτη.

Το νέο MINI Countryman Boardwalk διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Στο MINI Cooper Countryman Boardwalk (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 5,9 – 5,6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 135 – 129 g/km) ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 100 kW/136 hp. Ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με 131 kW/178 hp κινεί το MINI Cooper S Countryman Boardwalk (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 6,5 – 6,3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 148 – 144 g/km) και το MINI Cooper S Countryman ALL4 Boardwalk (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 6,5 – 6,2 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 149 – 142 g/km). Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ένα 7-τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη διατίθεται για τα MINI Cooper Countryman Boardwalk και MINI Cooper S Countryman Boardwalk. Το τετρακίνητο μοντέλο εφοδιάζεται με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic στο βασικό εξοπλισμό του. Η αποκλειστική εμφάνιση των edition μοντέλων μπορεί να εξατομικευθεί περαιτέρω, αυξάνοντας τη διασκεδαστική οδήγηση και το επίπεδο άνεσης.

Facebook Comments