Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σε ένα ξέσπασμα του σε τηλεδιάσκεψη, μίλησε για τους λόγους που οδηγήσαν το κόμμα του στην εκλογική ήττα το 2019.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης είπε «Τις εκλογές τις χάσαμε, γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος για να βγούμε» και πρόσθεσε «εμείς π@@@@@@ε στη φορολογία και στο ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα. Από εκεί χάσαμε. Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32. Επειδή γ@@@@@@ε τους μεσαίους, πήραν οι άλλοι 40».

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γαμ*** τη μεσαία τάξη

Έχουν πει τόσα ψέματα που όταν τους ξεφεύγει και καμία αλήθεια αξίζουν να γίνονται βίντεο. Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γαμ*** τη μεσαία τάξη

Posted by Ομάδα Αλήθειας on Tuesday, January 12, 2021

 

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και η Νέα Δημοκρατία η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζει δε το κυβερνών κόμμα λέγοντας: «όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»

 

Facebook Comments