Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη! Στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Αριστοτέλη Αδαμόπουλου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η πρώην Ολυμπιονίκης «έδειξε» το ποιος ευθύνεται για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 21 της χρόνια.

O άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτήν την θλιβερή ιστορία είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος (όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) ο οποίος παράλληλα είναι και ο εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!!!

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου (η συγκεκριμένη παράταξη έχει 7 διαδοχικές θητείες!!!). Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, ωστόσο άνθρωποι του χώρου έλεγαν ότι τελικά είχε αποδεχθεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της Νίκης Αναστασίου με τον ίδιο να συνεχίζει ως γραμματέας. 

Παρελθόν αποτελεί από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας ο παράγοντας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τον οποίο η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου είχε καταγγείλει ως βιαστή της

Στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Αριστοτέλη Αδαμόπουλου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, ελήφθη απόφαση για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, καθώς, όπως τονίζουν πηγές της Πειραιώς, επρόκειτο για καταγγελία εις βάρος του από ολυμπιονίκη και αφορά ζητήματα που δεν συνάδουν με τις αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Το Πρώτο Θέμα, δημοσιεύει και την απάντηση του κ. Αδαμόπουλου

Κύριοι,

Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμά σας σε σχέση με το πρόσωπό μου και την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία, καθόσον ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου. Για το λόγο αυτό σας καλώ όπως αποσύρετε άμεσα όλα τα δημοσιεύματα τα οποία με εμπλέκουν αδίκως με τις καταγγελίες της κυρίας Μπεκατώρου και επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΟ

Facebook Comments