Μπροστά στην ακατανίκητη επέλαση του Ισλάμ ο Βυζαντινός στόλος αποχωρεί από την Αίγυπτο το 642 μ.Χ., χρονολογία σημαδιακή καθώς κέντρα όπως η Αλεξάνδρεια με άνθηση Ελληνικού πολιτισμού χιλίων ετών χάνονται οριστικά. Η μοίρα της ανθρωπότητας όμως θα σφραγισθεί σε δύο καίριες συγκρούσεις μπροστά στα Θεοφύλακτα τείχη της Κωνσταντινούπολης. Η θριαμβολογία των Βυζαντινών ιστοριογράφων και η συγκίνηση της διεθνούς ηγεσίας της Δύσης για τις δύο μεγάλες Βυζαντινές νίκες που έβαλαν φραγμό στις Αραβικές «σταυροφορίες» που απειλούσαν την Ευρώπη, τον Χριστιανισμό και την Ελληνορωμαϊκή παράδοση είναι ενδεικτικές. Η Θεοφρούρητη Πόλη του Κωνσταντίνου με τα αγέρωχα τείχη της παρέμεινε ακλόνητη και το νέο πολεμικό όπλο, το υγρό πυρ, θαυματούργησε. Οι Άραβες έλυσαν την πολιορκία στις 15 Αυγούστου 718 και καθώς η ημερομηνία συνέπιπτε με την Κοίμηση της υπερμάχου Θεοτόκου, οι Βυζαντινοί απέδωσαν σε Αυτήν τη νίκη τους.

Οι μουσουλμάνοι όμως, θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν ξανά στην Ευρωπαϊκή ήπειρο από το άλλο της άκρο. Σαν θύελλα σαρώνουν τα παράλια της Β. Αφρικής, από την Αίγυπτο έως τις στήλες του Ηρακλέους. Το Σέπτον, τελευταίο Βυζαντινό οχυρό στο ακραίο σημείο της αφρικανικής ηπείρου θα περιέλθει στους Άραβες το 709. Ο δρόμος για την Ευρώπη είναι πλέον ανοικτός στα μουσουλμανικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με Αραβικά χρονικά «ο στρατός πέρασε από όλα τα μέρη σαν καταιγίδα». Συντρίβουν κάθε αντίσταση στην Ισπανία και εισβάλλουν στη χώρα των Φράγκων. Στο Μπορντό η σφαγή των Χριστιανών είναι τρομακτική. Αραβικές πηγές αναφέρουν: «η πίστη πέρασε μέσα από βουνά και πεδιάδες και συνέτριψε τους άπιστους». Το 732 μ.Χ. όμως, σε μία αποφασιστική μάχη στο Πουατιέ της Γαλατίας, οι Μουσουλμανικές δυνάμεις θα συντριβούν από τους Φράγκους του Καρόλου Μαρτέλου. Η προέλαση των Ισλαμιστών ανακόπτεται. Ο Χριστιανισμός θα παραμείνει η κύρια θρησκεία στην Ευρώπη. Έτσι σήμερα ζούμε στο 2021 μ.Χ. και όχι στο έτος 1442 της Εγίρας σύμφωνα με το Μουσουλμανικό ημερολόγιο.

Η σύγχρονη προσπάθεια Ισλαμοποίησης.

Προκειμένου να διατηρηθεί ένα Έθνος απαιτείται ένας συντελεστής γεννητικότητας των 2,1 παιδιών ανά οικογένεια. Με οτιδήποτε λιγότερο το έθνος εξαφανίζεται και μάλιστα ταχύτατα. Η Ελλάδα το 2017 είχε συντελεστή γεννητικότητας μόλις 1,3 από τους χαμηλότερους στην ΕΕ. Ολόκληρη δε η ΕΕ είχε 1,5 ενώ οι ΗΠΑ είχαν 1,6.

Παρ’ όλα αυτά, ο πληθυσμός της Ευρώπης δεν μειώνεται εξαιτίας της Ισλαμικής μετανάστευσης. Σύμφωνα με έρευνες, το 1/3 των παιδιών της Ευρώπης θα είναι μουσουλμάνοι το 2025. Ο Μουαμάρ Καντάφι είχε πει: «Υπάρχουν σημάδια ότι ο Αλλάχ θα δώσει τη νίκη στο Ισλάμ μέσα στην ίδια την Ευρώπη, χωρίς σπαθιά, χωρίς όπλα, χωρίς κατακτήσεις. Δεν χρειαζόμαστε τρομοκράτες, δεν χρειαζόμαστε βομβιστές αυτοκτονίας. Τα 50 και πλέον εκατομμύρια μουσουλμάνων στην Ευρώπη, θα την μετατρέψουν σε μουσουλμανική ήπειρο, μέσα σε μερικές δεκαετίες».

Ποιά είναι η αντίδραση της Χριστιανικής Οικουμένης;

Καμία. Αντιθέτως, τους καλούν και τους μοιράζουν επιδόματα για να κάααθονται και να γεννοβολάνε. Γιατί οι Χριστιανικές ηγεσίες ανέχονται, υποθάλπουν ή ενθαρρύνουν την μουσουλμανική εισβολή; Γιατί ξαφνικά τους «έπιασε ο πόνος» για τον κάθε Πακιστανό, Αφγανό, Κογκολέζο και Αιθίοπα μουσουλμάνο –προσέξτε, μόνον για μουσουλμάνους νοιάζονται-  και τον φέρνουν εδώ και τον ταΐζουν φορολογώντας τους δικούς τους πολίτες; Εάν ήταν όντως «ανθρωπιστές» γιατί δεν τους βοηθούν ώστε να ευτυχήσουν στις  Πατρίδες τους, όπου θα τους στοίχιζε και 7-10 φορές φθηνότερα;

Μόλις εκλέχθηκε ο Μπάιντεν οι προτεραιότητές του είναι να σταματήσει τις απελάσεις, να δώσει δικαίωμα ψήφου σε 1 εκ μουσουλμάνους και να οκταπλασιάσει τις εισδοχές. Να εφαρμόσει δηλαδή την ατζέντα της πολιτικής ορθότητας: Παγκοσμιοποίηση, λαθρομετανάστευση, κλιματική απάτη. Όλα αυτά που είχε σταματήσει ο Τραμπ.

Γιατί δεν αντιδρά η Ελλάδα; Συνεννοημένοι είναι;

Η Ελληνική κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Παραπληροφόρησης που ελέγχει, τάχθηκαν φανατικά υπέρ των Συριζαίων των ΗΠΑ όταν εκείνοι έκαιγαν τις πόλεις το προηγούμενο καλοκαίρι δολοφονώντας 47 πολίτες. Ναι, 47 αθώοι πολίτες δολοφονήθηκαν στις λεηλασίες που διοργάνωσαν ή ανέχθηκαν οι Δημοκρατικοί και δεν σας το είπε κανένας από τους δημοσιογράφους που έκαναν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τον φόνο ΕΝΟΣ μαύρου. Φυσικά και δεν «τους έπιασε ο πόνος» για τον μαύρο. Ο στόχος τους ήταν να ανατρέψουν τον Τραμπ.  Η Ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική των Παγκοσμιοποιητών: την προηγούμενη εβδομάδα απαγόρευσε τις απελάσεις των λαθρομεταναστών επαναφέροντας νόμο του Σύριζα ενώ ο κ. Μηταράκης περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, επιτάσσει ιδιοκτησίες πολιτών και στήνει λαθροχωριά. Πρόσφατα στον Έβρο, συνάντησε την οργή χιλιάδων Ακριτών και αναγκάσθηκαν να τον φυγαδεύσουν όταν Έλληνας υπουργός απείλησε Έλληνες «να καθήσουν καλά» ειδάλλως θα τους φέρει 10.000 Πακιστανούς!  

Όλα αυτά δεν είναι «συνωμοσίες» αλλά γεγονότα. Είναι όλοι συνεννοημένοι και ακολουθούν –πλην ελαχίστων ηγετών οι οποίοι στοχοποιούνται ως ρατσιστές και φασίστες- τα σχέδια: Παγκοσμιοποίηση, λαθρομετανάστευση, κλιματική απάτη. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, είναι είτε ανενημέρωτοι και παραπληροφορημένοι, είτε έχουν κάποιο προσωπικό όφελος, είτε είναι μειωμένης αντίληψης.            

Facebook Comments