Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Υπουργείο Δικαιοσύνης για σύλληψη Λιγνάδη: Οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να έρθουν όλα στο φως

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη», τονίζει με αφορμή τις κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης», καταλήγει στην ανακοίνωση.

 

Νωρίτερα:

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο σκηνοθέτης παρουσιάστηκε γύρω στις 15.45 μαζί με τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Εκεί ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και έφυγε. Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρέμεινε στη ΓΑΔΑ για 15 λεπτά.

 

Δήλωση δικηγόρου Δημήτρη Λιγνάδη: Μέχρι στιγμής δεν αναζητείται ο εντολέας μου

Σε δήλωση προέβη ο δικηγόρος του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, μετά από πληροφορίες που δημοσιοποιούνται σε κοινωνικά δίκτυα και αναφέρουν ότι ο εντολέας του βρίσκεται στην ΓΑΔΑ.

Ο κ. Γεωργουλέας , δήλωσε: “Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται”.

Νωρίτερα:

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία είναι έτοιμη ώστε σε περίπτωση που εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη ακόμα και σήμερα, να δράσει άμεσα.

 

Facebook Comments