Διαψεύδεται από το ίδιο του το κόμμα ο Αλ. Τσίπρας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα.

Μέσα σε 24 ώρες συμπληρώνει η ΝΔ, από τη φράση «δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε», η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

Επίσης η ΝΔ υπογραμμίζει ότι κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου.

«Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη» προσθέτει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

 

Facebook Comments