Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος εχθές εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα μέσω ανάρτησής του στο Facebook, για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε νέες δηλώσεις.

«Από εχθές το πρωί νωρίς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα “όλοι το βράδυ στη Νέα Σμύρνη”. Τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε πολλούς φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει», είπε ο κ. Παναγούλης μιλώντας στο Mega και συνεχίζοντας τόνισε ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν στην πρώτη γραμμή».

Και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορωνοϊού. Αν χθες εδώ στην Αττική είχαμε 1.500 και πλέον κρούσματα αυτό οφείλεται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα».

«Χθες υπήρχαν δεκάδες κουκουλοφόροι εκεί (σ.σ.: στη Νέα Σμύρνη). Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά», συνέχισε ο κ. Παναγούλης και απαντώντας στην ερώτηση αν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί τα επεισόδια είπε «στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής συγκέντρωσης και άλλων συγκεντρώσεων αυτή είναι η πραγματικότητα. Βεβαίως υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση».

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή του ανάρτηση ο κ. Παναγούλης σημείωνε:

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…».

Facebook Comments