Κουρουμπλής: Κάποιοι θέλουν το κόμμα στο 20% - Σκουρλέτης: Άθλιες τακτικές-θα είμαστε πάντα δεύτεροι

MarketNews

Κουρουμπλής: Κάποιοι θέλουν το κόμμα στο 20% - Σκουρλέτης: Άθλιες τακτικές-θα είμαστε πάντα δεύτεροι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Πάνου Σκουρλέτη και του Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουρουμπλής: «Κάποιοι θέλουν να μην ξανακερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ εκλογές»
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι ορισμένοι εντός Κουμουνδούρου θέλουν το κόμμα να παραμείνει στο 20%. «Ορισμένοι θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, για να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις», είπε.

Σκουρλέτης: Ντροπή-Αθλιες τακτικές εσένα και των ομοίων σου
Στον Κουρουμπλή απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έκανε λόγο για κυνήγι μαγισσών. «Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον στελεχών. Μας προσβάλλεις όλους. Να μας πεις ποιοι είναι αυτοί που αναφέρεις. Πρόκειται περί άθλιας τακτικής που ακολουθείτε εσύ και οι όμοιοί σου. Τη ΝΔ δεν την κερδίζεις με κορώνες και κατηγορίες αλλά με ένα σοβαρό συνεκτικό πολιτικό σχέδιο. Με αυτά που κάνετε θα είμαστε πάντα δεύτεροι», είπε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας.