Για αυτοψία στην Ακρόπολη η Χρηστίδου...Δεν βρήκε πινακίδα για την Μενδώνη - Η ανάρτησή της

MarketNews

Για αυτοψία στην Ακρόπολη η Χρηστίδου...Δεν βρήκε πινακίδα για την Μενδώνη - Η ανάρτησή της, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα περί πινακίδων με το όνομα της Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη αποφάσισε να πάει η ίδια στο σημείο για να κάνει αυτοψία. Διαπιστώνοντας βέβαια ότι δεν υπάρχουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου

🔹Στη σημερινή αυτοψία που κάναμε στην Ακρόπολη με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε από κοντά τα τσιμεντένια «έργα» του Υπουργείου και ενημερωθήκαμε από ειδικούς.

🔸Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι ακριβώς η χρήση του τσιμεντένιου διαδρόμου και γιατί να είναι μόνιμος. Γιατί, δηλαδή να γίνει μια ακαλαίσθητη παρέμβαση στο τοπίο -όχι στο οποιοδήποτε τοπίο αλλά σε εκείνο της Ακρόπολης, ενός μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς- χωρίς διαβούλευση, χωρίς συζήτηση και στοιχειώδη κοινωνική συναίνεση.

🔹Το μνημείο αυτό μας αφορά όλους και όλες, ως πολίτες του κόσμου και ως Ελληνίδες και Έλληνες. Η όψη του χώρου έπρεπε να παραμείνει όσο γίνεται πιο ανέπαφη, πιο ατόφια. Κανείς έως τώρα κυβερνητικός παράγων δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει γιατί ήταν απαραίτητη η λύση του τσιμέντου. Όσο για την αισθητική του εγχειρήματος, δε χρειάζονται επιχειρήματα. Μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε

 

🔹Στη σημερινή αυτοψία που κάναμε στην Ακρόπολη με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε από κοντά τα τσιμεντένια «έργα» του...

Δημοσιεύτηκε από Rallia Christidou στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021