Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ την δολοφονία 58χρονου άνδρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παλιός πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Νωρίτερα:

Μακραίνει συνεχώς η λίστα με τα «συμβόλαια θανάτου» σε βάρος ανθρώπων που αποτελούσαν την ανθρωπογεωγραφία της αθηναϊκής νύχτας τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια. Τελευταίο θύμα ο επονομαζόμενος «κεφάλας», το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με τρεις σφαίρες από αγνώστους δράστες.

Ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση, ήταν ένας από τους ισχυρούς «παίκτες» στα βορειοδυτικά προάστια και συγκεκριμένα σε: Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο κ.ά. Πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από 3 δεκαετίες. Μια περίοδο ο «κεφάλας» άνοιξε και δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, αλλά η…. επιχειρηματική του κίνηση δεν απέδωσε.

 

 

Facebook Comments