GPO για την Α Αθηνών: Στο 13,2% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Πρώτος στην λίστα ο Β. Κικίλιας με 59%

2 λεπτά ανάγνωση
7 Ιουνίου 2021
Σε δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» με τίτλο το «Βαρόμετρο της Αυτοδιοίκησης» παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της δημοφιλίας, στους «γαλάζιους» ψηφοφόρους, των βουλευτών και πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας που αναμένεται να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές στην Α’ Αθηνών.
 
Πρόθεση ψήφου για την Α΄’ Αθηνών
 
Στην πρόθεση ψήφου των πολιτών της εκλογικής περιφέρειας της Α’ Αθηνών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης η ΝΔ συγκεντρώνει 36,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,4%, το ΚΚΕ 6,7%, το ΜεΡΑ25 5,7%, το ΚΙΝΑΛ 5%, η Ελληνική Λύση 1,8%, Άλλο 6,5%, Λευκό-Άκυρο 1,3%, Δεν θα ψηφίσω 2%, Αναποφάσιστοι 11%.
 
 
Κικίλιας, Πιερρακάκης, Κεφαλογιάννη στις τρεις πρώτες θέσεις
 
Πρώτος στην λίστα είναι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με 59%, ενώ δεύτερος ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 40,5%. Στην τρίτη θέση με 39,5% εμφανίζεται η Όλγα Κεφαλογιάννη.
 
 
Πηγή: Parapolitika.gr
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Παραμένουμε η μόνη δύναμη σιγουριάς, ασφάλειας που θέλει να κρατήσει την πατρίδα σε τροχιά προόδου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέδεσε τον πόλεμο στο Ιράν με την ακρίβεια, ζητώντας

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: «Ο Κ. Μητσοτάκης είναι αποδυναμωμένος και πιεσμένος»

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου επιχείρησε να εμφανίσει πολιτικά αποδυναμωμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο

Αφ. Λατινοπούλου: «Δεν θα συνεργαστώ με τη ΝΔ»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί πολιτικά με τη