Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.

Στην ερώτηση δε, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κατάληξη του παιδιού του, που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Νωρίτερα:

Μετά την πολύωρη κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, αφότου είχε μεταφερθεί εκεί από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, ο πιλότος ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης.

 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που έφεραν την άρον άρον μεταγωγή του πιλότου στη ΓΑΔΑ από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, ήταν αδιάσειστα, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να «σπάσει» μετά από 6 ώρες κατάθεσης στους αστυνομικούς.

 

Νωρίτερα:

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα τελευταία μηνύματα που αντάλλασσε τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, σύμφωνα με τα οποία, η 20χρονη είχε εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να χωρίσει τον 32χρονο πιλότο και να πάρει μαζί της την μόλις 11 μηνών κόρη τους.

Νωρίτερα:

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου ΘΕΜΑτος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Επαρκείς ενδείξεις που αναμένεται εντός ωρών να μετατραπούν σε αποδείξεις όσον αφορά στην εμπλοκή του 32χρονου πιλότου στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα δεν μπόρεσε να απαντήσει επαρκώς και πλέον οι αστυνομικοί είναι στην διαδικασία συλλογής στοιχείων που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ενοχή του 32χρονου.

Νωρίτερα:

Καθόλου διαφωτιστική δεν ήταν η αστυνομία στην έκτακτη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε για το θέμα της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ενώ άπαντες περίμεναν ανακοινώσεις και εξελίξεις στην υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. επανέλαβε στην ουσία τα όσα είχε ανακοινώσει νωρίτερα για το θέμα, διευκρινίζοντας για μια ακόμα φορά πως μέχρι αυτή την ώρα ο πιλότος καταθέτει ως «ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας» στην υπόθεση ενώ τονίζει πως από χτες η ΕΛ.ΑΣ επρόκειτο να τον παραλάβει από την Αλόννησο και να τον φέρει στην Αθήνα, αλλά σεβάστηκε την επιθυμία του προκειμένου να παρευρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του.

 

 

Νωρίτερα:

Ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν που βρίσκεται στην Αλόννησο για το μνημόσυνο, εσπευσμένα καλείται να επιστρέψει και να μεταβεί στον 11ο όροφο της Ασφάλειας και να συνδράμει των ερευνών. Τα νέα στοιχεία στέλνουν τον σύζυγο της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γιαυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.  Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική. Για αυτό μόλις ο Μπάμπης επιστρέψει από την Αλόννησο έχει κληθεί να ανέβει πάλι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ προκειμένου οι αστυνομικοί να αντιπαραβάλλουν τα νέα δεδομένα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα. 

Νωρίτερα:

Ο 32χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν που βρίσκεται στην Αλόννησο για το μνημόσυνο, εσπευσμένα καλείται να επιστρέψει και να μεταβεί στον 11ο όροφο της Ασφάλειας και να συνδράμει των ερευνών.

Είναι μια ακόμη φορά από τις δεκάδες, που ο 32χρονος καλείται στην Ασφάλεια για να βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να προσθέσει τα κομμάτια που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας των Γλυκών Νερών.

Στο νησί βρίσκεται ελικόπτερο και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για να παραλάβει τον σύζυγο της Καρολάιν. 

 

Συνεχής ενημέρωση…

Νωρίτερα:

Ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και μέσα στα επόμενα 24ωρα, για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος, ενώ από τις κάμερες της γύρω περιοχής δεν φαίνεται να έχουν προκύψει ευρήματα.

 

Facebook Comments