Και τελικά η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της

MarketNews

Και τελικά η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαϊν που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ήταν σοκαριστική. Σοκαριστική, γιατί επρόκειτο για την υποψία πολλών που έγινε πραγματικότητα. Από την άλλη, ήταν και μια επιβεβαίωση ότι η Αστυνομία έκανε τη δουλειά της καλά και μεθοδικά, όχι σε τηλεοπτικό χρόνο. 

Επρόκειτο για μια υπόθεση δύσκολη. Έχοντας συνομιλήσει με αστυνομικούς που τη χειρίστηκαν δεν είχαν αμφιβολία ότι θα έβγαζαν άκρη. Και, βεβαίως, η πίεση των ΜΜΕ ήταν τεράστια. Η Αστυνομία, όμως, δεν επηρεάστηκε ούτε από την πίεση, ούτε από τα τηλεδικαστήρια, ούτε από τις κραυγές για συμμορίες ληστών, αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα κ.ο.κ. Οι ειδικοί επιτελείς της Αστυνομίας έβγαλαν, κυριολεκτικά, τον σκασμό, δούλεψαν με λεπτομέρεια, εξέτασαν όλες τις πτυχές της υπόθεσης, αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία και ανέδειξαν τα γκρίζα σημεία της κατάθεσης του πιλότου. Με άλλα λόγια, απέδειξαν στην πράξη ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. 

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αξίζουν τον σεβασμό μας. Θα μου πει κανείς, ότι δεν μπορείς να προτάσσεις αυτό, όταν έχει βρεθεί ο δολοφόνος. Κάποτε θα πρέπει, όμως, και αυτό να ειπωθεί, συνεπώς κάλλιο νωρίς παρά ποτέ. Από την άλλη, βεβαίως, πρόκειται για τη δουλειά τους, την οποία έκαναν απερίσπαστοι και με επάρκεια. Και αποδίδουν στη δικαιοσύνη έναν καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου αυτός να αντιμετωπίσει τον φυσικό του δικαστή και τη βάσανο για ένα έγκλημα που δεν το χωράει ανθρώπου νους. 

Όλα τα παραπάνω για τους Κλουζώ του διαδικτύου, αλλά και των ΜΜΕ, που τα ήξεραν όλα και με λεπτομέρειες…

 

Ο εξ απορρήτων