Δυο φορές δολοφόνος

Σταματάκου Σταματίνα

Δυο φορές δολοφόνος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο δολοφόνος με το «καθαρό» πρόσωπο, ο ωραίος, ο πιλότος, ο «ερωτευμένος», ο «καλός» πατέρας, ο ιδανικός «σύζυγος», ο «φιλόζωος» που πήρε αγκαλιά μπροστά στην κάμερα τη γάτα τους μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, αποκάλυψε πώς την δολοφόνησε αλλά και πώς δολοφόνησε τον σκύλο τους. Πώς τον κρέμασε, πώς θυσίασε μέσα στο σκηνικό που έστησε ακόμη ένα αθώο πλάσμα.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχειρώντας να στήσει το τέλειο έγκλημα, αφού δολοφόνησε την Καρολάιν, οδήγησε το σκύλο τους σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού και τον έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Μετά τον κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Στόχος του η σκηνοθεσία της τέλειας ληστείας. Με τόση ευκολία δολοφονούσε ο κ. Μπάμπης λοιπόν γυναίκες και ζώα, συγκεκριμένα τη δική του γυναίκα και το δικό του σκυλί. Δυο φορές δολοφόνος. Αδίστακτος. Ανηλεής. Ανθρώπινο σκουπίδι.

ΥΓ: Πιστεύω και ελπίζω να διωχθεί κανονικά και γι’ αυτή την δολοφονία που διέπραξε, 10 χρόνια ποινή φυλάκισης και 50.000 ευρώ.