Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τα «μαζεύει» μετά την επιστολή – καταγγελία της Μάγδας Φύσσα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε γράψει αρχικά:

«Το ότι είναι  μισελληνικό το νεοελληνικό κράτος της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ αποδεικνύεται εύκολα: Γρηγορόπουλος: Αποζημίωση 252.000 ευρώ (σωστά).

Μάνα Φύσσα: Αποζημίωση 800.000 ευρώ (σωστά). Μυρτώ: Αποζημίωση 0 ευρώ (έγκλημα). Πείτε μου κάνουμε λάθος;»κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε διότι την εδικαιούτο.

Η συγκεκριμένη πληροφορία που διακινείται στο διαδίκτυο όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε.», σήμειωσε σε νέα ανάρτηση του ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Και συνέχισε, αναφέροντας:

«Έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε μια εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι η Οικογένεια Φύσσα ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο».

 

 

 

 

 

Facebook Comments