Το ένα “χτύπημα” μετά το άλλο δέχεται από το Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Μετά τις αναρτήσεις του με τις ανορθόδοξες απόψεις του για τα εμβόλια, ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ του πρώην αναπληρωτή υπουργού και του…Facebook, το οποίο αρχικά μπλόκαρε τον προσωπικό του λογαριασμό για 3 ημέρες, στη συνέχεια για άλλες 7   για πρόσφατη ανάρτησή του, η οποία όπως ανέφερε ο ίδιος ήταν προς “στήριξη και αλληλεγγύη στην Έλενα Ακρίτα”, και το νέο “χτύπημα” ήρθε το βράδυ της Δευτέρας για ανάρτησή του, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο “τίποτα «επιλήψιμο» δεν περιέχει“.

Έτσι, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός κάνει λόγο για “κατα συρροή αλητεία” και υποστηρίζει ότι πίσω από τα μπλοκαρίσματα κρύβονται, όπως γράφει, “μηχανισμοί ελέγχου που έχει στήσει ο Μητσοτάκης”. 

Αναλυτικά όσα γράφει στην ανάρτησή του

“ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!
ΝΕΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ, με αφορμή την πρώτη μου ανάρτηση… που τίποτα «επιλήψιμο» δεν περιέχει!
ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, για να μπορεί ανενόχλητος να κάνει τα μεγάλα deal για τα οποία έχει δεσμευτεί, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ!!!
Πλέον δεν παίζουν με τα νεύρα μας…. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ «ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ!
 
 
Δεν προσκυνάμε τον ολοκληρωτισμό με πρόσχημα την πολιτική ορθότητα… και όλοι πλέον οφείλουν να πάρουν θέση! Ή με την ήρα ή με το στάρι, για να πάψουν νοσηροί εγκέφαλοι και παρακράτος να αλωνίζουν ανενόχλητοι…!”
 
Η ανάρτηση 

Facebook Comments