Π. Δήμας: Ο Θ. Ιακωβίδης θα μείνει στην άρση βαρών

MarketNews

Π. Δήμας: Ο Θ. Ιακωβίδης θα μείνει στην άρση βαρών, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αθλητής της άρσης βαρών που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, όταν μίλησε για τις οικονομικές του δυσκολίες, θα παραμείνει στο άθλημα, όπως ανέφερε ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει την προσπάθειά του και με πολλούς υποστηρικτές απ’ ότι βλέπω. Ήδη κι εγώ είχα επικοινωνία, - δεν θέλω να πω ονόματα εταιρειών και ανθρώπων που θέλουν να συμβάλλουν και να βοηθήσουν τον Θοδωρή και γενικά το άθλημα. Θα μείνει ο Θοδωρής», τόνισε ο κ. Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και πρόσθεσε ότι πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιονίκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε την άρση βαρών μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά να ενδιαφερόμαστε κάθε μέρα για τα προβλήματά των αθλητών.