Ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, λέγοντας ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα επειδή η 31χρονη τον απατούσε.

Ο κατηγορούμενος είπε μάλιστα ότι έμαθε για την παράλληλη σχέση της συζύγου επειδή την κατέγραφε κρυφά με κοριό. Ανέφερε δε πως ό,τι έγινε, συνέβη λίγο αφότου το παιδί τους έφυγε από το σπίτι, μη ξέροντας πως δεν πρόκειται να ξαναδεί τη μητέρα του.

Περιγράφει μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα την ώρα που εκείνη κοιμόταν, προσθέτοντας ότι της είχε πάρει τα κλειδιά του υπνοδωματίου για να μην μπορεί να μένει μόνη της, μετά από υπόδειξη του πεθερού του.

“Εγώ άρχισα να κάνω βόλτες μες στο σπίτι και σκεφτόμουν αυτή την πρώτη συνομιλία. Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα. Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει” δήλωσε ο καθομολογία δολοφόνος.

Facebook Comments