Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και μετά τις αντιδράσεις έσβησε το tweet του.

«Η Βαρυμπόμπη καίγεται και μια ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadair καρφωμένα για ώρες στη Σκύρο και ο Συνολάκης εξαφανισμένος με Silver Alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στη Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch», έγραψε ο κ. Μαμουλάκης.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, πάντως, ο βουλευτής έσπευσε να «κατεβάσει» το tweet του, το οποίο φλέρταρε με τα όρια της χαιρεκακίας.

Να σημειωθεί, δε, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε κόντρα και στην κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία είχε δώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του λίγη ώρα πριν.

«Τούτες τις δύσκολες ώρες κύριο μέλημα όλων μας να περιοριστεί η καταστροφή, μα πάνω από όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τη φωτιά και την αμέριστη αλληλεγγύη μου στους πολίτες που δοκιμάζονται», έγραψε στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Πηγή: Reader.gr

Facebook Comments