Πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 κατηγορεί τον Γ. Βαρουφάκη για ψυχολογική τρομοκρατία

MarketNews

Πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 κατηγορεί τον Γ. Βαρουφάκη για ψυχολογική τρομοκρατία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Κ. Αδάμου κατηγορεί την ηγεσία του ΜέΡΑ25 για bullying, mobbing (ψυχολογική τρομοκρατία), σεξιστικές, αυταρχικές, απαξιωτικές, αντιδεοντολογικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές την περίοδο που ήταν έγκυος, λεχώνα και θηλάζουσα μητέρα.

Η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου που ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά και Επίκαιρα" με το δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο έκανε λόγο για χυδαία στοχοποίηση της από το ΜέΡΑ25, το οποίο, όπως υποστήριξε, προσπαθεί να σπιλώσει το ήθος και το έργο της, με κατάπτυστες συκοφαντίες.

Η κ. Αδάμου καταγγέλει ότι το κόμμα της, την αντικαθιστούσε συστηματικά και χωρίς λόγο από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, παρόλο που είχε κάνει όλην την προεργασία. Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Αδάμου υποστήριξε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος δεν αποφάσιζε καθόλου δημοκρατικά.

Δεν είναι τυχαίο, είπε με νόημα η βουλευτής, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αποχωρήσει πολλά αξιόλογα στελέχη από το ΜέΡΑ25, λόγω της μικρότητας που δείχνει το κόμμα. Για τον κ. Βαρουφάκη, η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης είπε ότι δεν ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ γενικά ο κ. Βαρουφάκης δεν ήθελε να του ασκείται κριτική και να εκφράζεται αντίθετη γνώμη από τη δική του.

Υπενθυμίζεται ότι η ηγεσία του ΜέΡΑ25 είχε προαναγγείλει τον πειθαρχικό έλεγχό της επειδή δεν κατέβαλε στο κόμμα την οικονομική εισφορά που είχε συμφωνηθεί για όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας.