Θα ήταν καλύτερα να αποφεύγατε να διασπείρετε fake news ή να παίρνατε τις πληροφορίες σας από κάποιον που ξέρει και όχι από κουτσομπολιά που κυκλοφορούν, αυτό απαντά η Ιρένε Μαραντέϊ, σε άρθρο της Espresso, το οποίο αναπαράχθηκε και από διάφορα sites,  αναφορικά με την υγεία της μητέρας της Ροζίτας Σώκου.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, η μαμά στραβοκατάπιε και πήγε νερό στον πνεύμονα, κάνοντας πνευμονία από εισρόφηση. Μπήκε για μια εβδομάδα (όχι δύο), της έκαναν αντιβίωση, είναι περδίκι, σήμερα ή το πολύ αύριο γυρίζει σπίτι.

Η εξέταση δεν έδειξε κανένα εγκεφαλικό (βέβαια κάτι μίνι-εγκεφαλικά τα κάνει πού και πού, αλλά τόσο μικρά που δεν καταγράφονται στην απεικόνιση).

Χθες μου απήγγειλε απέξω ολόκληρα τα ποιήματα “Της κουμπάρας που έγινε νύφη” και το “Θάνατο του κύκνου” του Δροσίνη (για το λόρδο Βύρωνα) και μόνο σε δύο σημεία σκόνταψε – σημεία στα οποία πάντα δεν ήταν σίγουρη.

Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να σβήσετε την ανάρτηση και να διορθώσετε το άρθρο στην εφημερίδα σας για να μην “ταΐζουμε τα κοράκια”. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Κι άλλη φορά να διασταυρώνετε πριν κάνετε “αντιγραφή-επικόλληση” από κίτρινες φυλλάδες.

Νωρίτερα:

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος εδώ και περίπου δυο εβδομάδες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στο σπίτι της, όπου βρίσκεται καθηλωμένη τα τελευταία χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στο πλευρό της 98χρονης Ροζίτας Σώκου βρίσκεται συνεχώς η μοναχοκόρη της, Ιρένε.

Facebook Comments