Αύριο το πρωί θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή, για την κατηγορία του βιασμού από κοινού σε βάρος 17χρονης.

Νωρίτερα:

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ρούμπεν Σεμέδο, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακόμη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.


 

Νωρίτερα:

Στη σύλληψη πολύ γνωστού ξένου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία 17χρονης ότι την βίασε.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 17χρονη, ο πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής φέρεται να την μέθυσε και να την οδήγησε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου εκεί, σύμφωνα πάντα με την ίδια, τη βίασε. Οι δυο τους φέρεται να γνωρίστηκαν σε μπαρ στον Ωρωπό. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού συνελήφθη και ένας 40χρονος Νιγηριανός.

Για την υπόθεση της σύλληψης του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Νωρίτερα:

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 17χρονης.

Ο Σεμέδο αναμένεται αύριο, Τρίτη, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί σε μπαρ στην παραλιακή, τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Facebook Comments