Όλοι γνωρίζουμε ότι η περίοδος μετά το 2010 σηματοδότησε την αφετηρία μιας νέας και… περίεργης πραγματικότητας, για την Ελληνική κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η “Χρυσή Αυγή” αποδείχθηκαν σε πραγματικές “μηχανές” παραγωγής θρασύτατων τραμπούκων, καμένων εγκεφάλων, κοινωνικών καθιζημάτων και κακοποιών. Ανέβασαν το επίπεδο της… τσογλανιάς, προσπαθώντας να επιβιώσουν με τις ψήφους των ταγμάτων… ανοησίας, ανομίας, παρανομίας, τεμπελιάς και ψευτομαγκιάς.

Το 2015 αποτέλεσε αφορμή για ξεκαθάρισμα πολλών κοινωνικών επαφών ανάμεσα στην Ελληνική κοινωνία. Η αντιμνημονιακή τρέλα και η μετέπειτα διάψευση των παραληρηματικών και ανεδαφικών προσδοκιών, προσγείωσε τους αφελείς στην πραγματικότητα. Τελικά, ο ήλιος δεν ήταν πράσινος και το φεγγάρι δεν είχε αποχρώσεις του… γκρι! Ακόμη και το 61% όσων ψήφισαν “Όχι” στο δημοψήφισμα του Ιουλίου εκείνης της χρονιάς, σύντομα κατάλαβαν την απατηλή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, την οποία τους επεσήμαιναν όλοι αυτοί οι… προδότες που μιλούσαν για την Ελλάδα εντός του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν ήθελαν να αποδεχθούν, γιατί τα ήξεραν όλα και γιατί υπήρχε σε εξέλιξη “μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του εξυπνότερου λαού της γης”. Πέρασαν κάμποσα χρόνια από τότε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ μας άφησαν πολύτιμα διδάγματα για το κόστος της ανοησίας  και η “Χρυσή Αυγή” καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση. 

Το 2019, ένα κρίσιμο τμήμα του εκλογικού σώματος, τιμώρησε όλους αυτούς τους παλαβούς που είτε κυβέρνησαν, είτε έκαναν επίδειξη του τρόπου με τον οποίον θα κυβερνούσαν, αν κάποια πλειοψηφία αφελών, τους έφερνε κατά λάθος στην εξουσία στο κοντινό μέλλον. Οι εκλογές του 2019 και όσα ακολούθησαν, οδήγησαν σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που είχαν ανοίξει από το 2010. Ελπίζουμε και πάλι στις επόμενες και στις μεθεπόμενες εκλογές, ένα κρίσιμο ποσοστό να μην κάνει το λάθος και πιστέψει σε απατεώνες, θαυματοποιούς, “Ράμπο”, τηλεπωλητές μαντζουνιών και άλλους τέτοιους γραφικούς και επικίνδυνους τύπους. Από αυτήν εδώ τη στήλη, ο γράφων έχει αναφερθεί πολλές φορές στην… αφάγωτη “προίκα” του 2015 και του 61% όσων ψήφισαν “Όχι”. Ένα το κρατούμενο και πάμε παρακάτω…

Το ξέσπασμα της μολυσματικής ασθένειας του κορωνοϊού, έφερε πάλι στο προσκήνιο ορδές ανισόρροπων, βλαμμένων, τραμπούκων, επιτήδειων και λαμόγιων. Πίστεψαν ότι κορωνοϊός είναι… μνημόνιο και πιστεύουν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ξαναστηθεί το γνωστό παιχνίδι με τις απατηλές υποσχέσεις, τις ψυχεδελικές φαντασιώσεις και τις τσογλανοποιημένες καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Δυστυχώς όμως, όλοι αυτοί αποτέλεσαν και αποτελούν πυριτιδαποθήκη για ολόκληρη την κοινωνία. Είτε γιατί αντιδρούσαν στην οργανωμένη προσπάθεια της Πολιτείας να ελεγχθεί η πανδημία μέσω των περιοριστικών μέτρων, είτε γιατί δεν ήθελαν να φορούν μάσκες, είτε γιατί δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Στη γαλαντόμα Ελληνική Δημοκρατία, όλα αυτά τα καθιζήματα, έχουν θέση. Και μάλιστα διεκδικούν και ρόλο! Έχουν καταλάβει ότι η κοινωνία των φιλήσυχων, νομοταγών και υπεύθυνων πολιτών, εξακολουθεί να είναι αδιάφορη, οπότε, ήταν και είναι… εύκολο γι αυτούς να αποκτήσουν και πάλι ζωτικό χώρο. Αυτοπροσδιορίστηκαν ως “αρνητές” και έτσι η εγκεφαλική δυσλειτουργία τους (σε σημείο ανισορροπίας) μετατράπηκε σε κινηματικό φαινόμενο. Αυτοαποκαλούνται αντιεμβολιαστές, αλλά όταν τους ακούς, κάνεις τον σταυρό σου να μη σου τύχει και βρεθούν στον δρόμο σου. Μιλάμε για ένα φαινόμενο που αποπνέει πλέον αποφορά. Ίσως και οίκτο, απέναντι σε τέτοια… παρατράγουδα, που μπορεί να εξελιχθούν σε δικά τους δράματα αλλά και δράματα για ολόκληρη την κοινωνία. Το ίδιο συμβαίνει βεβαίως και σε πολλές άλλες χώρες, για να μην αναφερόμαστε μόνο στα… καμώματα μας. Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, γιατί η ανοησία δεν έχει σύνορα…

Τους τελευταίους 18 μήνες, το υγιές τμήμα της ελληνικής κοινωνίας παρέμεινε αθόρυβο και υπέμεινε στωικά. Εφάρμοσε τις εντολές της Πολιτείας και έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, προκειμένου να αντιμετωπίσει κατά το δυνατόν μια μολυσματική νόσο που έχει “χτυπήσει” περίπου 500.000 συμπολίτες μας και έχει οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 14.000 ψυχές, οι οποίες δεν είναι αριθμοί, αλλά άνθρωποι με ονοματεπώνυμο. Ας σκεφτούμε απλά, ότι κάπου στο τέλος του 2019, ένας άνθρωπος που μολύνθηκε στην Κίνα, αποτέλεσε την αιτία για την εξάπλωση της νόσου, η οποία μέχρι στιγμής απαριθμεί παγκοσμίως 223.000.000 κρούσματα και περίπου 4.600.000 θανάτους! Φυσικά, αν δεν είχαν παρθεί τα αυστηρά μέτρα απ΄ όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις του κόσμου, σήμερα οι αριθμοί αυτοί θα ήταν επί 10 ή επί 20 ή επί 30. 

 Τα προαναφερόμενα είναι “ψιλά γράμματα”, για κάποιους ανεύθυνους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Η άρνηση μάσκας για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, μετεξελίχθηκε σε άρνηση για εμβολιασμό, γεγονός που επιδεινώνει το περιβάλλον εξάπλωσης της νόσου. Και δυστυχώς, ενώ η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή θιωρακίζεται με τα εμβόλια, εντούτοις κάποιοι άλλοι έχουν βάλει σε εφαρμογή βρώμικα σχέδια με ανύπαρκτους εμβολιασμούς, αλλά και πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης. Μιλάμε φυσικά για όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες και απ΄ ότι φαίνεται αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Γιατί κάτι μας λέει, ότι έρχονται και άλλα πιο συγκλονιστικά και απίστευτα…

Γιατροί του δημοσίου και του ιδιωτικού συστήματος υγείας, φέρονται ως αναμεμειγμένοι στην τέλεση κακουργηματικών πράξεων. Προφανώς όχι με το αζημίωτο. Κρατικοί διοικητικοί υπάλληλοι εμπλέκονται σε απάτη εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού λαού, παίζοντας ουσιαστικά με τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Ήδη έχουν χαθεί χιλιάδες ζωές και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαθούν και άλλες. Επιπλέον, δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές πρακτικές, οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μεγαλύτερη βλάβη ή ζημία της κοινωνίας.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ανάμεσα μας κυκλοφορούν ανεμβολίαστοι “εμβολιασμένοι” και… άρρωστοι “υγιείς”, οι οποίοι θα αποτελέσουν την καύσιμη ύλη, για να γίνουμε κάτι ανάλογο με όσα προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου εν μέσω απίστευτα υψηλών θερμοκρασιών. Και μην ξεχνάμε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πάρα πολλοί και η νόσηση ακόμη και εμβολιασμένων θα εξακολουθήσει να αποσταθεροποιεί την ευρυθμία της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί με τις μεταλλάξεις και κατά πόσο αυτές μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί. Πάντως, μέχρι στιγμής καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε το εμβόλιο. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, αρκεί να υπάρχουν εγκεφαλικά κύτταρα που να είναι δεκτικά σε τέτοιες αναλύσεις…

Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η υπόθεση της νόσου του κορωνοϊού, δεν συνιστά την επιτομή του διχασμού, αλλά το κεφάλαιο της παράνοιας. Αποτελεί τη μάχη της λογικής με τον παραλογισμό και την τρέλα. Όταν υπάρχουν αυτονόητα ζητήματα που έχουν λυθεί με τους όρους της επιστήμης, δεν τίθεται θέμα διχασμού, αλλά θέμα αντιμετώπισης του βαθμού ηλιθιότητας μέσα στην κοινωνία. Μόνο που η ηλιθιότητα αυτή οδηγεί σε απώλειες ζωών. Κάποια… ζώα δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν, ενώ κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να “χτίσουν” πολιτικές καριέρες και κάποιοι άλλοι να πουλήσουν κατά τρόπο ανεδαφικό και ελεεινό τη δήθεν επαναστατική ενέργεια που είναι… κρυμμένη μέσα τους. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και οι πρόθυμοι “έμποροι” πιστοποιητικών που σαν τους μαυραγορίτες της Κατοχής, δεν θα έλεγαν όχι στο “κασέρι”. Όλοι αυτοί αποτελούν τα συστατικά μιας πυρηνικής βόμβας.

Η Πολιτεία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν περιθώρια για… ευγένειες, περιγραφικές καταστάσεις ή αναφορές σε απαρέμφατα και… ανώμαλα ρήματα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ Ή ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Τρέχα γύρευε πόσες άλλες απάτες μπορεί να έχουν κάνει ή με πόσο άθλιο τρόπο μπορεί να λειτουργούν στην καθημερινότητα τους. Όσοι “λαδώνουν” για να λάβουν πλαστά πιστοποιητικά είναι εξίσου ένοχοι σε βαθμό κακουργήματος. Σεβόμαστε αυτόν που δεν θέλει να εμβολιαστεί γιατί προβληματίζεται, αλλά όχι τον ασυνείδητο που αυτοπροσδιορίζεται ως “αντιεμβολιαστής”. Πρόκειται στην ουσία για ανόητο, ο οποίος νομίζει ότι αποκτά οντότητα προσωπικότητας με τέτοιες… λεζάντες. Επιπλέον, αυτός που δεν θέλει να εμβολιαστεί και λειτουργεί ως κοινός απατεώνας προκειμένου να κυκλοφορεί με πλαστά χαρτιά, πρέπει να βρει απέναντι του την Πολιτεία. Συνιστά δημόσιο κίνδυνο και κάθε βλάβη που προκαλεί, είναι εκ προθέσεως, έστω και αν νομίζει ότι τη διαπράττει εξ αμελείας, ή, όπως πιστεύουμε εμείς, εξ΄ αφελείας…

Η Δικαιοσύνη οφείλει να συντρίψει κάθε απατεώνα δημόσιο και ιδιωτικό λειτουργό του τομέα της Υγείας, αλλά και κάθε ιδιώτη που όχι μόνο δεν σέβεται και δεν τηρεί τους νόμους, αλλά αντιθέτως, επιστρατεύει όλη τη βρωμιά που έχει μέσα του, για να στραφεί ουσιαστικά κατά του κοινωνικού συνόλου. Εδώ δεν παίζουμε. Όταν υπάρχει ζήτημα ζωής και θανάτου, ουδείς δικαιούται να διατηρεί έστω και μια μέρα στη θέση του, επίορκους υπαλλήλους, τους οποίους σιτίζει ο Ελληνικός λαός, αλλά αυτοί στρέφονται εναντίον του και αποτελούν απειλή γι αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς τους επιτήδειους ή βλαμμένους ή ψυχοπαθείς που νομίζουν ότι η κοινωνία μπορεί να τους αποδέχεται ή να τους ανέχεται, ενώ οι ίδιοι δεν σέβονται τους συντεταγμένους κανόνες της Πολιτείας.

Οι ποινές πρέπει να είναι εξοντωτικές, ανάλογες της απάτης και της ζημιάς που προκαλούν όλοι αυτοί. Βέβαια, την πραγματική ζημία δεν πρόκειται να τη μάθουμε ποτέ, ούτε θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε πόσοι πέθαναν ή υπέφεραν, εξαιτίας τέτοιων κακούργων. Ευγένειες και αβρότητες με τα καθιζήματα της κοινωνίας, δεν επιτρέπονται. Γιατί στη Δημοκρατία και ιδίως στο κορυφαίο συστατικό της που είναι η υγεία των πολιτών της, δεν χωρούν εκπτώσεις, υποχωρήσεις, καθυστερήσεις και συμβιβασμοί. Είναι θέμα σεβασμού προς τα 6 εκατ. πολιτών που έχουν εμβολιαστεί, είναι ζήτημα προστασίας της δημόσιας υγείας από μεγαλύτερα δεινά, είναι ζήτημα Δημοκρατίας, απέναντι σε αυτούς που την επικαλούνται όταν τους συμφέρει, αλλά την ποδοπατούν γιατί είναι ασυνείδητοι.

Εν κατακλείδι τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Οι δημόσιοι λειτουργοί που συλλαμβάνονται να συμμετέχουν στον… χορό του θανάτου, θα πρέπει να απολύονται με συνοπτικές διαδικασίες. Τα τσουχτερά πρόστιμα που έχουν θεσπιστεί αποτελούν ένα πρώτο βήμα, για να βάλουν οι επιτήδειοι την ουρά στα σκέλια! Οι ποινές δεν πρέπει να είναι… τυπικές, αλλά παραδειγματικές. Το ίδιο ισχύει και για τους ιδιώτες που συμμετέχουν σε αυτόν τον χορό του θανάτου. Είτε λέγονται ιατροί, είτε μικροβιολογικά εργαστήρια του ιδιωτικού τομέα, είτε δεν ξέρουμε τι άλλο…

Όσο, γι αυτούς που συμμετέχουν σε αυτό το εγκληματικό γαϊτανάκι, προκειμένου να αποσπάσουν το… μαϊμουδένιο χαρτί, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η απουσία συνείδησης είναι χαρακτηριστικό των άγριων θηρίων της ζούγκλας και όχι τον κανονικών ανθρώπων. Πρέπει δε να γνωρίζουν ότι για πολλούς θα είναι αργά όταν θα γίνει το κακό. Γιατί είναι θέμα χρόνου να συμβεί ζημιά σε κάποιους από αυτούς. Γιατί όταν περάσουν την πόρτα του νοσοκομείου και ενδεχομένως απαιτηθεί η διασωλήνωση τους, τότε οι… τσιρίδες για την… παράνομη αυτή πράξη της επιστήμης, πολύ σύντομα θα δώσουν τη θέση τους στις αγωνιώδεις εκκλήσεις για την έρευση πνευμονολόγων και εντατικολόγων. Και τότε, ίσως είναι πολύ αργά για να σου εξηγήσουν ο Τσιόδρας ο Βασιλακόπουλος, ο Σύψας, ο Γώγος και ο Μαγιορκίνης, το μέγεθος της ανοησίας…

Facebook Comments