Τον Ηλία Νικολακόπουλο τον γνωρίζουμε όλοι. Ορίστηκε ως ο εθνικός μας δημοσκόπος, ως ο «υπεράνω». Δεν ξέρω ποιοι τον όρισαν έτσι, θυμάμαι όμως ότι μεσουρανούσε ως ο επίσημος δημοσκόπος του MEGA που το κόμμα του ονόμαζε συστημικό και έκανε τα πάντα για να κλείσει όπως και τα κατάφερε για ένα διάστημα. Θυμίζω ότι το τότε MEGA και ο ΣΚΑΙ ήταν κατά ΣΥΡΙΖΑ τα βρωμερά Κανάλια της διαπλοκής και μ΄αυτό το μίσος γέμισε τους οπαδούς του δείχνοντας με τις τακτικές που ακολουθήθηκαν τι σημαίνει δημοκρατική αντίληψη για τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε που συχνά παρέπεμπε σε ρητορική Τραμπ.
 
Τα χρόνια πέρασαν και ο «υπεράνω» αποκαλύπτεται, εκτελώντας κομματικές εντολές εκτέλεσης όσων δεν γουστάρει η Κουμουνδούρου. Δικαίωμά του, αλλά από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να το κάνει με το φωτοστέφανο του «υπεράνω»
 
– Τον Μάιο και με αφορμή την ακατανόητη παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για έρευνα της OPINION POLL στο πλαίσιο εκφοβισμού των Εταιρειών Δημοσκοπήσεων, ο κ. Ηλίας Νικολακόπουλος έδωσε συνέντευξη στο « ΚΟΚΚΙΝΟ» στην οποία είπε αλλεπάλληλα ψέματα. Είπε ότι η OPINION POLL δεν είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ (ψέματα) και επομένως δεν υφίσταται έλεγχο στις έρευνες που κάνει (ψέμα δεύτερο ως αποτέλεσμα του πρώτου ψέματος) και επομένως δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και τόσο σοβαρά οι μετρήσεις της (χυδαία επίθεση πέρα από κάθε όριο)!!! Γι αυτά θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη σύντομα, αφού ασφαλώς ο κ. Η. Νικολακόπουλος αλλά και ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να ψεύδεται τόσο ωμά, να παρεμβαίνει τόσο ανήθικα κόντρα σε κάθε λογική για να εξυπηρετήσει κομματικές εντολές. Η OPINION POLL του έχει κάνει αγωγή όπως είναι φυσικό.
 
– Είχα σημειώσει τότε την ξεχωριστή ενόχλησή του και την εκτεταμένη αναφορά στο τμήμα της έρευνας που αφορούσε στο ΚΙΝΑΛ. Καταλάβαινα γιατί ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καιγόταν τόσο για τα ευρήματα της έρευνας για το ΚΙΝΑΛ και βάφτιζε « παρέμβαση στα εσωτερικά κόμματος» την μέτρηση όταν για όλες τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ γίνονταν πάντα δημοσκοπήσεις . Ελπίζω να καταλαβαίνουν και οι άνθρωποι του ΚΙΝΑΛ. Το άφησα όμως τότε γιατί δεν ήθελα να καταλήξω σε εύκολα συμπεράσματα και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ο κ. Ηλίας Νικολακόπουλος χτύπησε και πάλι δείχνοντας πως εννοεί το « δεν είναι σωστό να παρεμβαίνουμε στα εσωτερικά κομμάτων, αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στο ΚΟΚΚΙΝΟ σε πολλά, ανάμεσα στα οποία στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ εμφανίζοντας τον Α. Λοβέρδο ως στέλεχος που αν εκλεγεί θα πάει να ζητήσει συνεργασία με την Ν.Δ, ευθυγραμμισμένος με την γραμμή Τσίπρα. Αποκάλυψη τώρα! Εμένα ως υπεύθυνου ερευνών της OPINION POLL, το ΚΙΝΑΛ όπως και όλα τα κόμματα, ο Α. Λοβέρδος όπως και οι άλλοι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ είναι απλά αντικείμενα έρευνας. Για τον άμεμπτο όμως κύριο Νικολακόπουλο όμως, που δήθεν έχει ευαισθησίες για μη παρεμβάσεις σε εσωτερικό κόμματος, φαίνεται να είναι χώρος παρέμβασης όπως και για τον Α. Τσίπρα, δείχνοντας ότι κάτι φοβούνται. Περίμενα ότι αυτές οι δηλώσεις θα ξεσήκωναν τους πάντες στο ΚΙΝΑΛ ,αλλά….αλλά… Το αφήνω. Δεν είναι δουλειά μου.
 
Δουλειά μου είναι να μετράω ανεπηρέαστος και αντικειμενικός, τηρώντας τους κανόνες σωστής υλοποίησης τις τάσεις της κοινής γνώμης και δίνοντας τα αποτελέσματα που βρίσκω, αναλύοντας αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό κάνω, αυτό κάνουμε και θα κάνουμε πάντα. Σήμερα πια κατέληξα βαθιά μέσα του κάτι ακόμα. Να μην δημιουργώ ψεύτικους μύθους στο μυαλό μου , μύθους σαν τον κ. Η. Νικολακόπουλο.
Κρίμα κύριε Νικολακόπουλε!

 

Facebook Comments