Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης - Ποιοι οι όροι

MarketNews

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης - Ποιοι οι όροι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αποφυλακίστηκε με διάταξη του ανακριτή και την καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ ο Μένιος Φουρθιώτης που βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Στους όρους της αποφυλάκισης προβλέπεται η εμφάνισή του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Απολογούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα που σχετίζονται με τις «δήθεν» επιθέσεις στο σπίτι του, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, αλλά και τις συνομιλίες που τον «καίνε» με τους δύο συγκατηγορουμένους του. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Η φρουρά ουδέποτε αφαιρέθηκε. Πρόκειται για παρερμηνεία. Φρουρούμαι μέχρι σήμερα απλά όχι στο βαθμό που φρουρούμουν πριν. Το σπίτι αυτή τη στιγμή φυλάσσεται όπως και ο εργασιακός μου χώρος. Και στις υπόλοιπες επαγγελματικές μου δραστηριότητες, δηλαδή την εκπομπή, την εφημερίδα, το ραδιόφωνο και τις ιστοσελίδες υπάρχει αυστηρή επιτήρηση και φρούρηση. Η προσωπική μου φρουρά είναι αυτή που αφαιρέθηκε», είχε πει χαρακτηριστικά.