Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό, βάζοντας έτσι τέλος στο θρίλερ με την απόπειρα αυτοκτονίας του χορογράφου, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πήρε χάπια και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ αγνοούνταν για πολλές ώρες.

Νωρίτερα:

Σημεία ζωής έδωσε ο δημοφιλής χορογράφος και influencer, Τάσος Ξιαρχό, καθώς ανέβασε βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε λίγο αργότερα. «Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος και συνέχισε:

«Οταν αποφάσιστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

Νωρίτερα:

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με τον εντοπισμό του Τάσου Ξιαρχό στο Μενίδι.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader, ο Τάσος Ξιαρχό αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΜΑΚ ύστερα από κυνηγητό στο Μενίδι. Οπως αποκάλυψε το Reader, ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει και τώρα έχει σημάνει συναγερμός σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για τον εντοπισμό του.

Οι πληροφορίες του Reader αναφέρουν ότι φίλη του επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Αμεση Δράση και την ενημέρωσε πως ο Τάσος Ξιαρχό κάνει σκέψεις αυτοκτονίας. Αμέσως, κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον γνωστό χορογράφο μέσα στο αυτοκίνητό του. Αυτός με τη σειρά του προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Ι.Χ. του και ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Τάσος Ξιαρχό παράτησε το αυτοκίνητο και πεζός κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Αστυνομία τον αναζητά.

Στην προσπάθεια εντοπισμού του συμμετέχουν η Αστυνομία αλλά και σκυλιά της ΕΜΑΚ ενώ πληροφορίες αναφέρουν προς το σημείο κατευθύνεται και ασθενοφόρο. Ο Τάσος Ξιαρχό παραμένει άφαντος και αυτή τη στιγμή οι Αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν. To κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.




Νωρίτερα:

Σάλος επικράτησε μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας και σύμφωνα με πληροφορίες του Reader ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει ύστερα από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι, όπου και διαμένει.

Νωρίτερα η Nescafe ανακοίνωσε πως θα διακόψει τη συνεργασία της με τον χορευτή εξαιτίας των σχολίων του. «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία», αναφέρει η εταιρεία στο Twitter.

 










Facebook Comments