«Είμαι κατηγορηματικός, έχουμε το εμβόλιο και δεν θα πάμε σε lockdown», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτώμενος για τα νέα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση για την ανάσχεση της πανδημίας.

Bρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας που αφορά τους ανεμβολίαστους. Πρόκειται για πανδημία των ανεμβολίαστων. Και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως δεν έχουμε περιοριστικά μέτρα. Και είμαι κατηγορηματικός πως δεν θα πάμε σε lockdown. 3 στους 4 Έλληνες έχουν κάνει το καθήκον τους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσει η χώρα και η οικονομία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, όπως φάνηκε και από τους υγειονομικούς, έχει όρια , καθώς έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει ένα «τείχος άρνησης» που υψώνεται από μειοψηφίες.

Σε σχέση με την πρόταση Τσίπρα για είσοδο με πιστοποιητικό ή τεστ  στις εκκλησίες, ο πρωθυπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικοποιεί την υπόθεση της πανδημίας και πρόσθεσε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να ελεγχθεί κάτι τέτοιο, ενώ θα ετίθετο ζήτημα και για τα σούπερ μάρκετ ή τα φαρμακεία.
 

Facebook Comments