“Τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης μας και όχι οποιοσδήποτε άλλος”, αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου. Αφορμή γι΄ αυτή την ανακοίνωση αποτελούν δημοσιεύματα και αρθρογραφία, που αμφισβητούν, σύμφωνα με το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, τη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής συνολικά και επικρίνουν έντονα τον ίδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι “την τελευταία περίοδο πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς”.

Τονίζεται ακόμη, ότι “με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξής μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξής μας συνολικά”.

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα “επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική”.

Επίσης, υπογραμμίζεται πως “η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής όχι μόνον είναι πασιφανής, αλλά και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο αυξανόμενη, όπως προκύπτει και από την ανταπόκριση και τη στάση των συμπολιτών μας στις περιοδείες και τις επαφές των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματός μας”.

Facebook Comments