Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην Εντατική του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης η 38χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη.

Η Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ διαγνώστηκε με Covid-19 ενώ ήταν  έγκυος στον έβδομο μήνα. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της, κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά.

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα, που νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο πατέρας της και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι η κόρη του, έπειτα από συνεννόηση με τον γυναικολόγο της, ανέβαλε για δύο μήνες τον εμβολιασμό της, μέχρις ότου γεννήσει.

Ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος αλλά και φίλοι της μέσω Facebook απευθύνουν έκκληση για αίμα σε πολίτες, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής, και ώρες από 8:30 π.μ. – 14:30 μ.μ. και από 17:00 μ.μ. – 19 μ.μ..

 


Πηγή: Protothema.gr

Facebook Comments