Στις εφτά το πρωί αρχίζει η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Κάλπες θα στηθούν σε όλες τις πόλεις της χώρας, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οι κάλπες σε 840 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα της Κυριακής και θα μπορεί να ψηφίσει όποιος πολίτης επιθυμεί, είτε είναι μέλος είτε φίλος του κόμματος.

Επίσης, σε 11 χώρες στο εξωτερικό θα στηθούν 22 εκλογικά τμήματα για τους αποδήμους. Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν όπου τους διευκολύνει και μπορούν να ενημερωθούν για τα εκλογικά κέντρα στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής.

Θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα και οι ψηφοφόροι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και φίλου για να την έχουν έτοιμη, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου μία ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις από κομματικούς παράγοντες και την ΕΔΕΚΑΠ, ενδέχεται να υπάρχει μία σαφέστερη εικόνα για το αποτέλεσμα γύρω στις 9 μ.μ., εκτός και αν η διαφορά είναι μικρή μεταξύ των δύο ή τριών πρώτων υποψηφίων.

Facebook Comments