Δεν φαίνεται να διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους οι σχέσεις της Κουμουνδούρου με την εφημερίδα Documento. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με τίτλους όπως π.χ. «Ξανθός σε θέση Πλεύρη για τις VIP ΜΕΘ», διάφορα tweets που είχαν στόχο τον πρώην υπουργό Υγείας, προκάλεσαν αρνητική αίσθηση.

Κι αν τα μηνύματα της εφημερίδας το τελευταίο διάστημα ήταν διακριτικά, για όσους διαβάζουν πίσω από τις γραμμές, την τελευταία εβδομάδα έγιναν ευδιάκριτα, σύμφωνα με την efsyn.gr. Η αλήθεια είναι ότι αυτού του είδους η επίθεση στο πρόσωπο του Ανδρέα Ξανθού δεν εκόμισε γλαύκα εις Αθήνας, αφού ο τομεάρχης Υγείας -παρά τη στήριξη Τσίπρα- έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο της εφημερίδας. Ωστόσο, το κύριο άρθρο της Κυριακής με την επίθεση στην ίδια την ηγεσία του κόμματος ήρθε να επιβεβαιώσει την απόσταση που χωρίζει τον 7ο όροφο του ΣΥΡΙΖΑ από την εφημερίδα και τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Αφού ο δημοσιογράφος διαπιστώνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται στα χαμομήλια», καταλήγει αναφερόμενος στην ηγεσία της Κουμουνδούρου πως «παριστάνει τον Χορταρέα που μελλοντολογεί και ρίχνει τα χαρτιά για να πετύχει την πολιτική αγαπημένη για συμβατικό γάμο. Πρέπει να ξαναερωτευτεί τον στόχο».

Πάντως στον 7ο της Κουμουνδούρου αρνούνται να σχολιάσουν την επίθεση και αρκούνται στο κλισέ: «Οι δημοσιογράφοι είναι δημοσιογράφοι και τα κόμματα κόμματα. Ούτε εμείς παντρευτήκαμε τον Βαξεβάνη ούτε ο Βαξεβάνης τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: Efsyn.gr

Facebook Comments