Ο «Νόλε» αφέθηκε ελεύθερος στις 8:45 ώρα Ελλάδας και δεν επιβεβαιώνεται πως έχει συλληφθεί εκ νέου -όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο πατέρας του, και από Σέρβα δημοσιογράφο, αλλά έπρεπε να ακολουθηθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ώστε να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα όλα άρχισαν όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο βγήκε από το δικαστικό κτήριο, με τους οπαδούς του Τζόκοβιτς που βρίσκονταν στο σημείο να μην τον βλέπουν στο εσωτερικό του. Εκείνοι ακολούθησαν το όχημα, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει χάος και να τραυματιστούν ελαφρά κάποιοι από τους διαδηλωτές. Σύμφωνα με Αυστραλό δημοσιογράφο, ο Τζόκοβιτς όντως δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο αλλά έμεινε στο κτήριο.

 

Νωρίτερα:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να έχει συλληφθεί στη Μελβούρνη, λίγη μόνο ώρα μετά τη νίκη του στο δικαστήριο, για τη βίζα με την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία. 

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία έξω από το δικηγορικό γραφείο του Σέρβου τενίστα, ενώ οι πληροφορίες περί σύλληψης φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από τον πατέρα του το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης με σκοπό την απέλασή του.

Όπως αποκαλύπτει Σέρβα δημοσιογράφος που μίλησε με τον πατέρα του Νόλε, έγινε σύλληψη του 34χρονου τενίστα με σκοπό την απέλασή του.

Νωρίτερα:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βγήκε νικητής στο δικαστήριο για την έγκριση της βίζας του και παραμονής του ουσιαστικά στην Αυστραλία προκειμένου να αγωνιστεί στο Australian Open.

Το δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να τον απελευθερώσει από την κράτηση και να αποκαταστήσει τη βίζα που είχε ακυρώσει επειδή ο Σέρβος τενίστας δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

 

 

Facebook Comments