Ε. Βενιζέλος: Δεν επιστρέφω στο ΠΑΣΟΚ

MarketNews

Ε. Βενιζέλος: Δεν επιστρέφω στο ΠΑΣΟΚ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αρνητική απάντηση στα σενάρια περί πιθανής επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος όμως μίλησε με θετικά λόγια για την αλλαγή σελίδας στο κόμμα της Κεντροαριστεράς.

"Ο ρόλος μου, είπε ο κ. Βενιζέλος στην ΕΡΤ, όπως έχω πει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, κινείται στη σφαίρα της μεταπολιτικής. Είναι μια σφαίρα έντονα πολιτική, αλλά δεν υπηρετεί καμία κομματική σκοπιμότητα και καμία υστεροβουλία". Και συνέχισε: "Τι θα μπορούσε να με απασχολεί εμένα, να είμαι μέλος της Βουλής ή να είμαι υποψήφιος ενός κόμματος;".

Πρόσθεσε δε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του ως ένα παλαιό πολιτευτή, αλλά ως ένα ενεργό πολίτη "που κινείται στο πεδίο της δημοκρατίας και του δημοσίου βίου, με μια οπτική γωνία η οποία κοιτάζει προς το μέλλον, για αυτό μιλώ για μια μεταπολιτική και οι προτεραιότητές μου δεν αφορούν πολιτευτικού χαρακτήρα λειτουργίες".