Στον απόηχο της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μία κίνηση έκπληξη καθώς κάλεσε για να δώσουν ανωμοτί κατάθεση πέντε εμπλεκόμενα άτομα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κλήθηκε από την Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, η «παρέα των Αθηνών», δηλαδή τα δυο αδέλφια, Β.Λ. και Ε.Λ., ο Κ.Π. και ο Β.Τ., όπως και ο εργοδότης της 24χρονης Χ.Κ.

Νέα εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των καταθέσεων

Νωρίτερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, είχε δώσει εντολή για έρευνα, σχετικά με τη διαρροή την εγγράφων καταθέσεων για τον με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δημοσιεύτηκαν στο Τύπο όλες οι καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην αστυνομία.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σε ΜΜΕ, κυρίως σε ιστοσελίδες, δημοσιεύτηκαν αυτούσιες οι καταθέσεις, με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

Facebook Comments