Την παράταση της αργίας και αύριο, Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Στην ενημέρωση είναι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης ο οποίος ενημερώνει τους πολίτες για τα επόμενα βήματα της πολιτείας, λίγες ώρες μετά την απόφαση για αποζημίωση 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό σε όσους εγκλωβίστηκαν.

 

«Χθες όλο το βράδυ καταφέραμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες σταδιακά να απεγκλωβίσουμε 3,500 πολίτες και 1,800 αυτοκίνητα. Κυρίως όσους χρειάζονταν ιατρική φροντίδα και φιλοξενία σε ξενοδοχεία. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σήμερα για να απεγκλωβιστούν το συντομότερο όσοι παραμένουν εκεί.

Με τον προαστιακό μεταφέρονται προς την Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο και πέριξ σε ασφαλή σημεία. Ταυτόχρονα από χθες το βράδυ αλλά και με ιδιαίτερη ένταση, μετακινούνται στη ΛΕΑ όλα τα οχήματα που εγκαταλείφθηκαν για να δουλέψουν πιο αποτελεσματικά τα εκχιονιστικά, Αποφύγαμε με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Ιδιαίτερη ήταν η συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο και με τον Προαστιακό και από Βάρης Κορωπίου.

Για τα σχολεία θα τοποθετηθούμε εκ νέου» είπε ο υπουργός.

Facebook Comments