Νέα στοιχεία έρχονται για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού. Ο 23χρονος φαίνεται πως έχει ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη τα ξημερώματα της Τρίτης. Ωστόσο, ο 23χρονος αρνείται κάθε κατηγορία και, μάλιστα, κατά τη σύλληψή του έλεγε στους αστυνομικούς: «Δεν ξέρω τι με ρωτάτε, δεν ξέρω για ποια υπόθεση μου μιλάτε».

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί βρίσκονται ένα βήμα από νέες συλλήψεις αφού φαίνεται να έχουν κυκλώσει τους υπόλοιπους δράστες της επίθεσης. Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον δύο από τους υπόλοιπους που εμφανίζονται στο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Αλκη.

Σύμφωνα με το thesstoday, κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η αξιοποίηση πληροφοριοδοτών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν ότι ανεξέλεγκτες συμμορίες κακοποιών, οι οποίες έχουν παρεισφρήσει στους συνδέσμους φιλάθλων χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οπαδικές διαφορές, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, με κλοπές, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες.

Παράλληλα, η εισαγγελία άσκησε βαρύ κατηγορητήριο κατά του 23χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον Circau στο αυτοκίνητο.

Βαρύ κατηγορητήριο για τον 23χρονο

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 23χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και να τραυματιστούν άλλοι δύο νεαροί στη Θεσσαλονίκη.

Η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές το αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

 

Facebook Comments