Απάντηση σε όσους, εντός και εκτός των τειχών, επικρίνουν το Κίνημα Αλλαγής για τακτική ίσων αποστάσεων έναντι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το Κίνημά μας δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανέναν. Είμαστε απέναντι σε όποιον προσβάλλει τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, από όπου κι αν προέρχεται. Δεν πολιτευόμαστε με μεζούρα, δεν έχουμε επιλεκτικές ευαισθησίες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο Πρώτο Θέμα.

«Απέναντι στις τοξικές και άγονες συγκρούσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αντιπαραβάλλουμε τη θετική μας πολιτική πρόταση. Επιμένουμε στη δική μας αυτόνομη πορεία και την προοδευτική μας ταυτότητα» τονίζει.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «δεν διαπραγματευόμαστε τις αξίες και τις θέσεις μας. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της ευθύνης και της δημιουργικής αντιπολίτευσης. Με προτάσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες. Για αξιοπρέπεια στη ζωή του πολίτη».

Το Κίνημά μας, σημειώνει, βρέθηκε ταχύτατα στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης και είναι λογικό όταν αυτό ενισχύεται ενώ οι κύριοι πολιτικοί μας αντίπαλοι χάνουν δυνάμεις.

«Η κοινωνία μας δοκιμάζεται από αλλεπάλληλες μικρές ή μεγάλες κρίσεις που η κυβέρνηση συνεχώς αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει, όπως πρόσφατα με την κακοκαιρία. Παράλληλα η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποτελεί σε καμία των περιπτώσεων αξιόπιστη εναλλακτική, γιατί κινείται ευκαιριακά, χωρίς σχέδιο. Σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον, η παράταξή μας κάνει τα πρώτα βήματα της νέας εποχής. Με λόγο αξιόπιστο, λόγο προγραμματικό, που αγκαλιάζει m αγωνίες του ελληνικού λαού για καλύτερες μέρες» δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, και προσθέτει:

«Άλλωστε, σε όλη την Ευρώπη, οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας επιστρέφουν δυναμικά για να προσφέρουν λύσεις για τις ανισότητες τη βιώσιμη ανάπτυξη και το ισχυρό κοινωνικό κράτος».

«Η πολιτική επιστρέφει» καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

Facebook Comments