Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με το μέλλον του στην Τσέλσι, καθώς ανακοίνωσε πως αποφάσισε να πουλήσει τον σύλλογο.

Με επίσημη ανακοίνωση του στην ιστοσελίδα των “μπλε”, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωστοποίησε την απόφαση να πουλήσει την Τσέλσι και τόνισε πως όλα τα χρήματα από την πώληση θα πάνε στα θύματα πολέμου στην Ουκρανία. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως με την αποχώρηση του δεν θα ζητήσει τα χρήματα που του χρωστάει ο σύλλογος και υπολογίζονται περί το 1.5 δισεκατομμύριο ευρώ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Επιθυμώ να τοποθετηθώ σχετικά με τα δημοσιεύματα του Τύπου τις τελευταίες μέρες όσον αφορά την ιδιοκτησία της Τσέλσι. Όπως έχω κάνει σαφές στο παρελθόν, οι αποφάσεις που έπαιρνα πάντα ήταν με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Στην υπάρχουσα κατάσταση, πήρα την απόφαση να πουλήσω το club για θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για τον ίδιο τον σύλλογο, τους οπαδούς, τους εργαζομένους, τους χορηγούς και τους συνεργάτες.

Θέλω να γνωρίζετε ότι ήταν μία απίστευτα δύσκολη απόφαση και ότι με πονάει να χωρίζουν οι δρόμοι μου με το club με έναν τέτοιο τρόπο. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη για το συμφέρον του συλλόγου. Ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να επισκεφτώ το Stamford Bridge για μια τελευταία φορά, για να σας αποχαιρετίσω όλους προσωπικά. Hταν ένα προνόμιο ζωής να είμαι μέλος της Τσέλσι, είμαι περήφανος για όλα τα εκπληκτικά μας επιτεύγματα. Η Τσέλσι και οι οπαδοί της θα βρίσκονται για πάντα στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ

Ρόμαν“.

 

Facebook Comments