Στα $131 το Brent

2 λεπτά ανάγνωση
9 Μαρτίου 2022

Το πετρέλαιο συνεχίζει το ανοδικό του ράλι στα 127 δολάρια το βαρέλι καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε χθες ότι οι ΗΠΑ θα απαγορεύσουν τις εισαγωγές ρωσικού αργού, κλιμακώνοντας τις προσπάθειες να παρακωλύουν την οικονομία της χώρας, πιέζοντας ταυτόχρονα ακόμη περισσότερο τις αγορές ενέργειας.

Το West Texas Intermediate παράδοσης Απριλίου αυξάνεται 2,4% στα 126,72 δολάρια το βαρέλι στη Νέα Υόρκη και το Brent παράδοσης Μαίου ενισχύεται 2,8% στα 131,54 δολάρια το βαρέλι.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στη Νέα Υόρκη, έχουν εκτοξευθεί περισσότερο από 35% από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, και διαμορφώθηκαν την Τρίτη στο υψηλότερο επίπεδο από το 2008.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο κύμα ακρίβειας προ των πυλών – Τι θα ισχύσει με τον πληθωρισμό

Αντιμέτωπα με νέες αυξήσεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες αναμένεται να βρεθούν

Εφιάλτης στην αντλία: Η αμόλυβδη απειλεί να ξεπεράσει τα €2,15

Νέο κύμα ανησυχίας προκαλεί στην αγορά καυσίμων η εκτίναξη των διεθνών τιμών

Αγορές σε συναγερμό: Πετρέλαιο στα $110 και φόβοι για νέα παγκόσμια κρίση

Σε ένα εξαιρετικά εύθραυστο περιβάλλον κινούνται πλέον οι διεθνείς αγορές.