Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών Δ. Μάρδα με τον Kemal Dervis

MarketNews

Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών Δ. Μάρδα με τον Kemal Dervis, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε, 26.11, με τον κ. Kemal Dervis, Αντιπρόεδρο και Διευθυντή του τμήματος παγκόσμιας οικονομίας και ανάπτυξης του Brookings Institute και πρώην Υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας.

Κατά την δίωρη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις προοπτικές άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, καθώς και στις δυνατότητες διμερούς συνεργασίας με την Τουρκία σε θέματα αρμοδιότητος του κ. Υφυπουργού, υπό το φως της δυναμικής που προσέδωσε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η πρόσφατη επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού στην Τουρκία.

Εξάλλου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρδας παρακολούθησε, 25 τρεχ., την ομιλία του κ. Dervis με θέμα «The future of Europe beyond multiple crises: A way forward» που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και την Διακυβέρνηση.