Δυστυχώς έχει καταπατηθεί βάναυσα ο φιλελευθερισμός παγκοσμίως και δεν μιλάει κανείς. Θα έτριζαν τα κόκκαλα του Keynes, αν το μάθαινε.

Μιλάμε για μια ολοκληρωτική επικράτηση του κομμουνιστικού καπιταλισμού 5 οικογενειών και 50 εταιριών παγκοσμίως, σε βάρος όλων των υπόλοιπων.

Το 95% του πλούτου παγκοσμίως στα χέρια του 1% (!!!). Έχουν αφήσει δηλαδή κάτι ψίχουλα, το 5% του πλούτου, για να κινείται δήθεν η οικονομία ελεύθερα από το υπόλοιπο 99%. Όπως όταν ταϊζεις τα περιστέρια με σουσάμι.

Οι Rothchild που έχουν 500δις $ προσωπική περιουσία και 100 Τρις $ χρηματοοικονομική τοποθέτηση και ελέγχουν την Federal Reserve Bank.

Οι Rockfeller που έχουν 400δις $ και που είχαν αναγκάσει τον Roosevelt να ασχοληθεί μαζί τους, γιατί δεν μπορούσε να κυβερνήσει, που ίδρυσαν την λέσχη Bilderberg και ελέγχουν την Manhattan Bank, Exxon Mobil, Chevron, BP.

Οι Morgan που ελέγχουν τις χρηματοοικονομικές αξιολογήσεις των κρατών και είχαν από παλιά τον έλεγχο της τιμής του χρυσού και ελέγχουν την GE, AT&T, U.S. Steel και έμμεσα την Mitsubishi.

Οι DuPont που προμήθευαν τις ατομικές βόμβες πλουτωνίου και ήλεγχαν το nylon και πλέον την τροφή όλου του κόσμου σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης τους σπόρους GMO.

Και τέλος η οικογένεια Bush, μέσω του Ιράκ ελέγχει πλέον το παγκόσμιο πετρέλαιο και τις τράπεζες.
Αυτούς τους πλαισιώνουν, διάφορες πολυεθνικές εταιρίες κολοσσοί λιανικών αλυσίδων και κατασκευής όπλων και μηχανών, τροφής και φαρμάκων, κυρίως Γερμανικές, Αμερικάνικες και Γαλλικές. Οι Ασιάτες δεν υπάρχουν, μην κοροϊδευόμαστε. Τους χρησιμοποίησαν όλοι αυτοί, για να πάρουν οξυγόνο και τώρα τους “θάβουν” έναν έναν, όπως και τις οικονομίες τους.

Όλοι οι προηγούμενοι προκάλεσαν τους τοπικούς και παγκόσμιους πολέμους έμμεσα για την επιβολή και τον έλεγχο οικονομικής δικτατορίας παγκοσμίως.

Τώρα βρισκόμαστε κάπου εκεί. Επειδή συνήθως οι ισχυροί δεν έχουν αίσθηση της φτώχειας και της έκρηξης της μάζας, αλλά συνήθως την ποδηγετούν με αβέβαια συνήθως αποτελέσματα.

Μήπως βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου παγκόσμιου πολέμου, ίσως οικονομικού μόνο, για τον νέο έλεγχο και επιβολή επί της λαϊκής μάζας;

Μήπως αυτή η λαϊκή μάζα τα προηγούμενα χρόνια πλούτισε και αυξήθηκε και δεν μας χωράει πλέον ο πλανήτης να μας θρέψει;
Τώρα όμως τα περιστέρια άρχισαν ήδη να ψοφούν και να κολλάνε αρρώστιες μεταξύ τους λόγω ασητείας.

Ενδεικτική η “απενεργοποίηση” του ΠΟΕ και ενίσχυση ενός νέου εργαλείου των Ευρωπαίων και Αμερικάνων για να κάνουν την δουλειά τους.

Το TTIP (Transatlantic trade and investment partnership), με το οποίο προσπερνούν κάθε παγκόσμια νομοθεσία και έλεγχο για την περαιτέρω ασυδοσία και ενίσχυση των 50 αυτών εταιριών.

Μέσα σε όλα αυτά η ΕΚΤ, είναι ένα σοβαρό αντίβαρο, στην παγκόσμια αυτή διακυβέρνηση.

Για πρώτη φορά, Αμερικάνος υποψήφιος πρόεδρος, ο Σάντερς, αναφέρθηκε στον σοσιαλισμό και στην μη αναγκαιότητα ανάπτυξης, αλλά κοινωνικής πολιτικής, λόγω της αυξανόμενης φτώχειας των Αμερικάνων.

Πολύ φοβούμαι ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει βόμβες, αλλά θα είναι ο πιο τρομακτικός.
Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας μπορεί να αρχίσουν να μοιάζουν στην πραγματικότητα που θα ζήσουμε.

Περιμένουμε μετά από αυτόν τον “πόλεμο” έναν νέο Keynes και έναν Roosevelt να μας φέρει όλο τον δυτικό κόσμο, στον σωστό και φιλελεύθερο δρόμο, της αξιοκρατικής συμβίωσης και των Ευρωπαϊκών Ιδεών και αξιών.

Facebook Comments